Marathon_Mont-Blanc_2010


Binnenkort een review

De "Better than Naked" kledinglijn wordt momenteel door Trailrunning Nederland getest. Binnenkort een review over onze bevindingen.

The North Face Hydrogen Jacket

Geteste artikelen

Door Trailrunning Nederland reeds geteste artikelen

  • Merrell Apollo Bare Access 2 - Trailrunning Nederland
  • Hypertrack Guide - The North Face- Trailrunning Nederland  2
  • Hypertrack Guide - The North Face- Trailrunning Nederland
  • The North Face Hydrogen Jacket
  • The North Face Hayasa Schoenen getest
  • Getest Salomon XT Softshell Jacket - Trailrunning Nederland

Diverse foto's

Hieronder enkele foto's van de schoenen. Selecteer deze link voor het complete trailverslag.


"Like" ons op Facebook:


Blijf op de hoogte!

Laat je e-mailadres, voor- en achternaam achter, zodat we je kunnen informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van trailrunning materiaal.


Door TrailRunningNL getest

Trailrunning materiaal. Ga je zoeken, dan vind je aardig wat producten. Maar, hoe bevallen de producten in de praktijk. TrailRunningNL deelt de bevindingen binnen dit onderdeel. Regelmatig testen we bestaande en nieuwe producten in de praktijk. Maar, wat houdt dat dan in? Om een goed oordeel te kunnen hebben ondergaat het materiaal de test onder echte trail-condities. We gebruiken het materiaal tijdens trails in binnen en buitenland. Materiaal kan kwalitatief perfect zijn, maar als het onhandig in gebruik is het wat ons betreft geen aanrader. Materiaal moet bijdragen tot een meerwaarde tijdens een trail of training.

Heb je zelf suggesties of wil je als toeleverancier gebruik maken van onze ervaringen, neem dan contact op met TrailRunningNL via: info@trail-running.nl

Team TrailRunningNL


Het laatste item getest hieronder

Salomon Eyewear Fusion - Trialrunning Nederland

Salomon Eyewear

Via Marc van Dijk en Jurgen Krikke van de Trailrunshop.com ben ik in aanraking gekomen met Salomon Eyewear. "Nieuw in ons assoriment Chris... een geweldige bril", aldus Marc en Jurgen. Voor twee weken heb ik de Salomon bril Fusion nu in gebruik. En, ik moet ze gelijk geven: wat een waanzinnige bril. De glazen kleuren mee, het is een lichtgewicht en hij zit geweldig stevig op het hoofd. Ik vind de vorm slim. Aan het uiteinde van de 'poten' splits de bril zich in twee uiteinden. Mede daardoor zit de bril nog steviger op je hoofd, zeker als je hem niet voor je ogen heb maar bovenop je hoofd als de zon niet schijnt. Het glas is uit een stuk en bij de neus kun je de bril goed afstemmen voor een perfecte zit.


Salomon Eyewear - Trailrunning Nederland
Salomon Eyewear - Trailrunning Nederland
Salomon Eyewear - Trailrunning Nederland
Salomon Eyewear - Trailrunning Nederland

Conclusie

Een super bril voor de trailrunner. Zeker voor de (ultra)trails, waar je lang onderweg bent en waarbij het weer ieder moment kan omslaan. Ook na een lange run geen last van drukpunten op je hoofd. De bril zit stevig maar de grip is niet belastend. Ik heb verschillende brillen van verschillende merken geprobeerd, dit was mijn eerste bril van Salomon. Voor mij is de Fusion de bril van het moment. Natuurlijk blijf ik om me heen kijken naar andere modellen, maar voorlopig door de glazen van de Fusion...

Chris van Beem


Waar te krijgen?

De brillen zijn te bewonderen bij Scarabee Sports in Valkenswaard. Daar kun je modellen zien en passen. In de webshop zijn ze direct te bestellen. Ga daarvoor naar: www.trailrunshop.com


Ontwikkeling Salomon Eyewear - movie

Hieronder een movie over de productie van de innovatieve brillen van Salomon. Een goed en duidelijke visualisatie waarom de vorm en waarvoor de bril ontwikkeld is.


Salomon Koning van Spanje trail te Gulpen.

Tijdens de Salomon Koning van Spanje Trail in Gulpen hebben we de brillen ook getest. Met de blubber op de glazen.... Op naar de zomer met veel zonneschijn, wij zijn er nu klaar voor.


Koning van Spanje trail 2012 - Salomon Eyewear - Trailrunning Nederland
Chris en Bea - Koning van Salomon Trail