fbpx

11,5km – Trailrunning Geldrop

Een ontspannen loop… met 3 dagen Euro Disney nog in de benen…

Wat is het dan toch weer lekker zo door de bossen rennen. Deze zondag, net terug vanuit Parijs, weer de schoenen aan en hup de paden opgezocht. Toch vraag ik me af, zo’n paar dagen slenteren door Euro Disney, doet dat nou wat met je benen. Als ik kijk naar dit moment, dan zeg ik volmondig JA. Ik loop gevoelsmatig met de schoenen van Goofy. Ha ha. Toch maar wat meters gemaakt, het was weer een week geleden. Met mijn komende deelname aan Trail La Bouillonnante in België op 25 april in  het vooruitzicht. Op deze tocht ga ik eens 50km achterelkaar een mooie trail lopen in de Ardennen. Ik mag er 8 uur over doen, en o ja ik moet een  hoogteverschil overbruggen van 2600 meter.

Maar terug op vandaag… De benen voelen zwaar dus rustig aan over de bekende paden. Op het laatst wat regen, een mooie (enorme) uil vlak voor me uit en een enkele MTB-er langs me in de slip.

Voldaan weer thuis. De eerstvolgende run waarschijnlijk precies een week later. Daarna weer richting 80km per week….

Tot de volgende keer.

Chris

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?