fbpx

11km – Dorpsloop Geldrop in de sneeuw

En toen was er weer sneeuw…

Afgelopen zondag voor het laatst gelopen. Zit ondertussen wel weer te wachten op wat beter weer. Nu, woensdagavond, nul graden Celcius, en bij vertrek geen sneeuw. Even een uurtje lopen om gewend te blijven aan het lopen. Geen bosloop mogelijk, te donker, te nat en te koud. Maargoed, we hebben door Geldrop een leuke route gelopen. Geen lopers tegen gekomen (kan ze geen ongelijk geven). Na 10 minuten lopen begon de sneeuw te vallen.

Ga dit weekend 2,5 uur lopen, proberen over de hei richting Leende. Misschien eens vragen of iemand me wil droppen, op zo’n 25km van huis. Nieuwe omgeving is leuk.

Heb gisteren per post uit de USA mijn eerste Trailrunning Magazine ontvangen:

Deze week Chamonix nabellen voor de reservering van ons verblijf, ja bij het bekijken van de DVD Marathon du Mont Blanc 2009 werd ik weer aangenaam verrast door een gevoel van, nog 4 maanden en dan zitten we er weer. Tot snel…

Chris

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?