fbpx

12,5km – Bos en strandloop (ZLD)

Heerlijke run door de bossen en over het strand op Walcheren (ZLD) bij Oostkapelle…

Wat is het toch een waanzinnige omgeving, de natuurstrook zo langs de kust op walcheren in Zeeland. Samen met Kees-Pieter afgesproken rond 11:30u. bij Kasteel Westhove (tussen Oostkapelle en Domburg). Vanaf de parkeerplaats door de bossen richting het strand van Oostkapelle. Het is nat, maar zacht, met een lekkere Zeeuwse wind vanaf Domburg. Over de natte bladeren, de mooie paden richting het strand om bij aankomst rechtsaf te slaan richting Vrouwenpolder. Ruim 3 tot 4 km over het strand. We hebben met Eb alle ruimte en herkennen natuurlijk stukken parcours van de Zeeuwse Kustmarathon (we lopen nu in tegengestelde richting). Het loopt lekker op zo’n 10 a 11km. Bij Oranjezon de duinen in en via weer een stukje natuurschoon (waterwingebied in de duinen), via een stukje asfalt weer terug richting Oostkapelle. De zachte regenbui was eerder lekker dan vervelend. Het laatste stukje weer door de bossen bij Kasteel Westhove.

We hebben een heerlijke run van 12,5km gelopen. De knie van Kees-Pieter heeft het goed gehouden. Voor mij nog een lekker tussenloop op mijn Barcelona-avontuur van zondag as. Kees-Pieter gaat ook mee, als supporter, zijn knie is helaas niet genoeg hersteld. We gaan er een mooi weekend van maken.

Voor nu, vanuit een geweldig Zeeland… Tot de volgende keer.

Chris

NOTE: Mijn route is via Mijn Garmin te zien

Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account