fbpx

12,5km – Donderdagavondloop

Donderdagavond, zo rond 20:00u. toch nog even een rondje lopen.

Mijn eerste run na ons 42,5km lange Apeldoornse avontuur. 4 dagen rustig aan gedaan. Eigenlijk weinig tot geen last gehad van de gelopen marathon. Ben 1 dag wat stijf geweest, that’s it. Ik ben vanavond binnen Gedrop gebleven. Voor het eerst is de temperatuur s’avonds goed te doen, zo’n 8 graden boven nul. Het rondje ging via lantarenpalen door het dorp. Geen gekke dingen meegemaakt.
Ik heb het rondje gelopen op ongeveer 10,5km gemiddeld en ben na 12,5km weer gestopt bij onze voordeur.
Kijk voor mijn training-route op MyGarmin.

Gelukkig ging het lopen lekker. De spieren zijn niet erg stijf, en het vooruitzicht voor zondag 7 maart zijn goed. Op zaterdag 6 maart vliegen Kees-Pieter en ik via Eindhoven Airport naar Girona (Barcelona) Airport. Daar staat onze huurauto waarmee we vervolgens naar Hotel Havanna reizen. Op zaterdag Barcelona verkennen en op Zondag aan de start van de Marathon Barcelona. Na de marathon, zondagavond onspannen in de stad en maandagmorgen weer terug naar Nederland. Erg prettig vooruitzicht kan ik je zeggen.

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?