fbpx

15,2km – Trailrunning Mierlose Bossen

En toen was het zondag 4 april. Regen en lekker koel. Samen met Wouter een lekkere MTB trail gelopen.

Het voelde allemaal goed aan. We kozen een route van ongeveer 18km ( bleek uiteindelijk minder, 15,2km te zijn). Lekker ontspannen door de bossen, een goed gevoel. Ben niet meer intensief aan het trainen. Over 3 weken een prachtige trail in België voor de boeg. Lekker die 50km lange trail door de Ardennen, met een te klimmen hoogte van meer dan 2500 meter. Een echte uitdaging.

Dit keer met de auto naar de bossen. Ook best eens fijn, vanuit een ander punt starten. Na afloop van de run, vele mooie plekken gezien, natte schoenen en kleren. Al met al een geslaagde run. Wout bedankt !!

Tot de volgende keer.

Chris

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?