fbpx

20km – Trailrunning (Geldrop – Heeze)

Zo, na de marathon van Barcelona even de benen strekken.

Samen met Wouter weer eens door de bossen en over de hei. Een duurloop zonder asfalt, voor mij een prima combinatie. Na Barcelona toch weer bijkomen. 2 marathons in 2 weken is voor mij geen dagelijkse kost. Met nu 6 marathons aardig op weg richting de 10-de, maar daar is ook alles mee gezegd.

Iedere marathon is weer anders. Wel heb ik besloten met regelmaat de europese stedenmarathons te lopen. Een marathon dwars door een wereldstad is toch wel bijzonder. Echter, de meerderheid van mijn runs blijven trails, dit is in mijn ogen de mooiste combinatie van ontspanning en sporten. De natuur onder je voeten en om je heen.

Deze trail met Wouter was een ontspannen loop over bekende paden. In voorbereiding op de volgende trail van 50km in de ardennen, langzaam maar weer opbouwen.

Tot de volgende keer,

Chris

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?