fbpx

20km – Trailrunning Heeze – Leende – Geldrop

En weer eens 20km over de hei…
Het weer alweer geweldig en samen met Wouter en Mark een tocht door de natuur. Vertrek en aankomst Geldrop en daartussen, 20 of 25km trails en zandpaden.

 

Voor mij weer eens een lange loop, na een bewogen week. Drukke tijden, weinig slaap, hier een kwaaltje daar een paracetamol en voor je het weet, een nieuw weekend breekt aan en je beseft, he alweer 7 dagen geleden mijn laatste loop. Zo’n week had ik weer eens. Op zich maakt dat niet uit. Ik ben trouwens wel wat wijzer. Op zaterdagavond weer wat kwaaltjes, op tijd naar bed met 2 paracetamol (waarvan 1 met codeïne). Erg goed geslapen, dat wel, maar 12 uur later, bij de start van de run zat de codeïne nog steeds in de benen. Wat een rotzooi…. Nooit meer de avond voor een run. Maar goed.

Voor mij een bekende route, voor Mark vele onbekende stukken. Samen met Wouter hebben we rustig 10km per uur aangehouden. Bij de 19km zijn Wouter en Mark linksaf richting 25km gegaan. Zelf besloot ik rechtsaf voor de 20km afstand te kiezen. Een goede keus. Moe en duizelig aan de voordeur.

En zoals altijd, alles komt goed. Al was het bij mij dit keer 3 uur later. Mijn weekend was weer om.

Tot de volgende keer…

Chris

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?