fbpx

21,2km – Dark City run (Halve marathon)

Dinsdagavond, 20:00u. Zal ik gaan of niet? Regen, kou en wind…. Ok toch maar wel.

Vandaag, 2 dagen na mijn 24,5km trailrun door de sneeuw, weer eens een avondloop. De gehele dag gewerkt, en dus nu een uitstekende gelegenheid om eens goed uit te waaien. (letterlijk). Het is weer even geleden dat ik de ring Eindhoven heb gelopen, dat ga ik dus doen vanavond. Even kijken hoe de wind staat, terug windmee, dan linksom het centrum van Eindhoven lopen. Na 16km wind mee, op weg naar Geldrop.

Wat bezielt mij eigenlijk om zo’n rondje te lopen. Je bent toch bijna 2 uur aan het lopen. Nou, ik heb er dus 2 uur over nagedacht en dit is het verhaal. Er zijn wat vergelijkingen te maken met Trailrunning. Er zijn vele stoplichten, je loopt over vele verschillende ondergronden, maar voornamelijk ongelijke stoepen en zijwegen. Verder moet je constant opletten, anders wordt je omver gereden. Het is in ieder geval niet een lange rechte asvalt weg, waar je constant hetzelfde tempo loopt. Dat vind ik namelijk oersaai. Daar help mijn Ipodmuziek zelf niet bij.

Maargoed, weer veilig terug in Geldrop voel ik me fit. Helaas ben ik Wouter misgelopen. Hij was al weg toen ik hem rond 20:20u belde. Maargoed, dit weekend zullen we samen wel de 180 minuten trail gaan lopen. Daarnaast staat bij ons allebei op 21 februari de Apeldoornse Marathon op de agenda. We zijn goed op koers.

Deze week nog naar Den Bosch, een winkel bezoeken. Trailschoenen en advies van een Trail Du Mont Blanc loper beluisteren. Verder is het ontzettend druk me twww.niokids.nl en hebben we vele leuke ontwikkelingen op de agenda. Voor nu een fijne nachtrust in het vooruitzicht. Met een dikke nieuwe sneeuwbui buiten. Lekker op tijd binnen.

Tot de volgende keer.

Chris

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?