fbpx

23-07-2010: Ochtend-Trail in Geldrop

Vroeg
Vrijdagmorgen, 06:30u. door de wekker gewekt. Vandaag een drukke dag zo vlak voor het weekend en ik besluit weer eens samen met Wouter een rondje te lopen in alle vroegte. Vrij duf naar buiten en om 07:30u. richting de natuur…

08-08-2010 Trail Val d’Heure 56km (BE)
We besluiten in de buurt te blijven en ongeveer een uurtje te lopen. Op 8 augustus (dat valt op een zondag) ga ik naar België in de Ardennen Trail Val d’Heure lopen. De start is om 8:30u. en de afstand 56km. De hoogte meters valt mee met ongeveer 2.000 meter. (ahum). Dus, laat ik de komende 2 weekenden maar eens enkele lange trails gaan lopen op dezelfde tijd van de wedstrijd. Het avontuur van afgelopen zondag met een start om 14:1u. (25km overdag in 30 graden Celsius) passen we dus een klein beetje aan naar realiteit van zondag 8 augustus as.

 

Anders
In alle vroegte lopen is goed te doen en weer heel anders dan overdag of s’-avonds. De paden en het gras zijn vochtig, zo ook je tenen na een tijdje. Op ons gemakje lopen we door enkele, voor mij, nieuwe trail-paden zo net vooraan in de bossen. Grappig dat je daar zo vaak in de buurt loopt, en toch zijn er nog steeds paden die je niet kent. Dit keer Wouter als “ Trail-Piloot” met zijn nieuwe route.
Kijk voor zijn avonturen eens op: http://geldropofftrackrunning.blogspot.com/

Trail-running materiaal
Vandaag gebruik ik voor het eerst een belt van Salomon aan met enkele fles. Deze heb ik gekocht bij Scarabee in Valkenswaard (zowaar een goede sportzaak in de buurt met aandacht voor Trail-Running, ik ben er blij mee!!) Zo ondertussen heb ik al veel materiaal geprobeerd. Ik heb me voorgenomen dit is online te zetten binnen deze website. De “ Do en Don’t van Moi”, puur mijn ervaring en absoluut niet meer dan dat. Dat er verschillen zijn in accessoires heb ik ervaren. De duurdere spullen zijn niet altijd het best, maar de goedkopere vaak ook rotzooi. (ook lekker duidelijk), maar goed, binnenkort binnen het onderdeel “trail-running materiaal” mijn spullen met een ervaringsetiket.

De ronde met Wouter was natuurlijk goed. Ongeveer 9km in minder dan een uurtje. Ik besluit vaker in de ochtend een rondje te gaan lopen: “Een goede start is een mooi begin”.

Chris

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?