fbpx

7km – Schoenen inlooprondje

Vandaag mijn nieuwe schoenen testen

Het is toch geweldig… Van die schoenen die je aantrekt en aanvoelen alsof je de zolen er al vanonder gelopen hebt. Et Voila… dit is er weer eens zo’n schoen. Terwijl het eigenlijk echte trail-schoenen zijn heb ik ze door weersomstandigheden (retekoud, glad en donker) op het asfalt getest. Een rondje van 7km lekker ontspannen lopen. De zolen van deze schoenen zijn wat harder, hij is ontzettend licht in gewicht en verder voelt hij stevig aan. Op zondag 21 februari tijdens de Midwintermarathon kan ik ze niet aan, alleen maar asfalt.

Helaas… maar Trail La Bouillonnante in Belgie komt er aan, lekker 50km door de bossen. Valt alles toch weer op zijn plaats.

Chris

Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account