fbpx

Een nieuwe start – weer begonnen!

Chronisch ontstoken voorhoofd holtes!

Het was even slikken, volgens de KNO arts waren mijn holtes in mijn voorhoofd chronisch ontstoken! Ik ben een positieve denker dus besloot direct mijn holtes te laten opereren. 3 weken geleden op een donderdag ben ik geopereerd in het Sint Anna Ziekenhuis in Geldrop. Na 90 minuten op de OK ben ik wakker geworden met van alles in mijn neus. Om het kort te houden, dit is twee weken geleden verwijderd, en het herstel is goed verlopen. Nu, 3 weken verder heb ik mijn schoenen uit de kast gehaald en ben begonnen aan mijn eerste trail sinds 3 maanden.

Opnieuw de schoenen aan

Afgelopen zaterdag opnieuw begonnen aan mijn trail-passie. Veel vragen door mijn hoofd; Hoe zit het met de conditie? Hoe zit het met mijn lijf? Wat heeft die narcose met me gedaan? En, hoeveel lucht heb ik nu mijn holtes schoon zijn? Ha ha, heeft allemaal goed uitgepakt. Het heeft me meer dan goed gedaan opnieuw de paden door de bossen te kunnen lopen. Ik kan je vertellen dat het heel anders loopt als je neus is een keer NIET verstopt is. Geen spray meer nodig, gewoon ademhalen! In eerste instantie een rondje uitgedacht van 30 minuten, maar al gauw werden het er 60. Wat was de eerste (korte) tocht toch geweldig. Ruim 10 kilometer kunnen lopen en mijn lijf voelt goed. Ik kan gewoon zeggen dat de kop eraf is en de voorbereidingen op meer geweldige trails zijn van start!

En nu verder: De eerste planning!

Enthousiast als ik was voor mijn operatie heb ik me ingeschreven bij verschillende runs. De eerste stond gepland op de eerste week van april: Limburgs Zwaarste. Deze trail van 60-80-100km moet ik waarschijnlijk voorbij laten gaan. Voor nu heb ik een enorme achterstand in kilometers. Ik weet niet hoe het gaat in deze maand, we zullen zien. Daarna de Zestig van Texel, eind april. Hetzelfde verhaal, ik kijk wel. Indien ik het niet ga halen zijn er vast wel mede trailers die mijn startbewijs willen overnemen, hij is namelijk al een tijd vol in deelnemersaantal. Laat maar weten per mail. De Marathon du Mont Blanc ga ik sowieso lopen. Wat een event, die laat ik zeker niet voorbij gaan. Wel heb ik mezelf de belofte gedaan om minimaal 2x per maand in het weekend, waarschijnlijk zondag, naar de Ardennen af te reizen om te trailen. Daar doe ik het allemaal voor, geweldige trails met hoogte verschil in een fantastische bosrijke omgeving!

Website Trail-Running.nl

Ook de website gaat weer aardig actueel worden. Als je niet kan lopen heb je weinig zin om over datgene wat je niet kunt doen veel te schrijven. Dit verandert nu. Deze blog wordt actueel gehouden met mijn runs. Verder natuurlijk de verslagen van de deelgenomen trails en nieuwtjes, zoals ik ze ervaar. Tot heel binnenkort!!!

Chris
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?