fbpx

Penecilline en nu?

Dat is ook wat, pijn aan mijn kies, een heuse wortelkanaalbehandeling, dus… vele pijnstillers en een penicilline kuur en dat allemaal binnen 12 dagen. Begonnen direct na mijn geweldige avontuur in La Roche. 2 dagen geleden gestopt met alle medicijnen, en nu is de kiespijn helemaal weg. Er gaan vele verhalen de rondte over penicilline. Gooi ze allemaal op een hoop en de strekking zegt dat het je lijf afbreekt. Dat heb ik vandaag dus getest.
 

Nog even dit!
Bij thuiskomst op zondag 22 september, na La Roche, alle spullen in de garage en ontspannen de avond in. Na een erg goede nachtrust hup naar beneden voor de koffie. “De Bel” Het was de buurman. “Is jullie garage ook ondergelopen?” Huh, “ondergelopen”? De enorme regen tijdens de nacht (niks van gemerkt natuurlijk) heeft hele delen van Geldrop wateroverlast bezorgd. En ook onze laagliggende garage dus. Wij naar beneden. En…. Ja hoor, 15cm water door heel de garage. De loopband nog op zijn plaats, wel onderwater natuurlijk, en zowaar kwamen er allemaal Rode Salomon Labs schoenen voorbij gedreven. Al mijn trailspullen staan in de kelder, daar waren ze nog steeds, al dreef het nu letterlijk rond… Da’s balen!!! Na een telefoontje met de verzekeraar was alles geregeld. Er komt een bedrijf alles regelen. Dus, na de koffie toch met een gerust gevoel, een natte kelder rijker in de auto naar mijn werk. ….. Bij thuiskomst bleek de kelder droog en … LEEG. Alle spullen zijn meegenomen voor reiniging. Dus probleem opgelost en spullen verplaatst. Even voor de duidelijkheid… op een zondag doorkruis je tijdens een trail in La Roche een rivier met je Salomon Labs…. De dag daarna worden ze meegenomen door de verzekeraar omdat ze nat zijn geworden…. Welk voordeel kun je hieruit hebben, inderdaad… ik heb snel een paar extra Salomon schoenen gehaald.
   

Zonder Garmin
Geen volle accu en geen oplader in de buurt, ik besluit mijn Garmin thuis te laten. De zon schijnt dus ik besluit een rondje van 10km ontspannen achter in de bossen te lopen. Morgen een kleine duurloop met Wouter, voor nu even testen wat de medicijnen hebben geflikt met mijn lijf. Fototoestel en een halve liter water mee en weg was ik. Het voelt lekker, ik weet niet hoe hard ik loop maar de route is afwisselend en mooi. De komende weken heb ik vele trails en marathons te lopen. Misschien op 12 september een natuur marathon in België. Daarna op 19 september de trail “Porte des Ardennes”, een 33km trail. Misschien op de 26-ste Haut Fagne en zeker op 2 oktober de marathon in Zeeland. Aansluitend de week later de marathon in Eindhoven, en dan…. even rust.
 
Vandaag is het weer geweldig. De paden zijn droog, de omgeving kleurrijk en gek genoeg kom ik helemaal niemand tegen. Ok, ik voel me minder fit, duidelijk, maar stukken beter dan ik had verwacht. Af en toe een fotootje, even rekken, wat drinken en in een uurtje weer terug bij de voordeur.Conclusie… penicilline is sterk spul, maar mijn lijf is sterker. Niet zo sterk als 2 weken geleden, maar we hebben nog een week om zover te komen….

St>rt
Ik kom binnen en zie op tafel de september editie van St>rt. Op pagina 22 een geweldig artikel over een trailrunner uit Geldrop. Ik lees het voor de derde keer en ga lekker douchen. Tot de volgende keer, Chris.
chris@trail-runner.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?