fbpx

Trailrunning: 2 trails in 3 dagen…

Het gaat lekker

De laatste dagen heb ik kunnen genieten van 2 ontspannen trails, in omgeving van Geldrop. Op zondag ben ik 14km door de bossen gegaan, en gisteren (dinsdagavond) ben ik 20km gaan trailen. Het is wel grappig te merken dat je lijf gaat wennen aan de kilometers die je loopt. 2 weken geleden kon ik met moeite 10km sjouwen door de bossen. En nu, in 2 dagen 34km door zand, bospaden en uitgestrekte heide. Ik moet mezelf behoeden voor een te snelle opbouw. Lange trails van 50km ontspannen lopen behoorde tot mijn basisconditie. Een kortere trail loopt dan wel erg lekker kan ik je zeggen. Maar goed. De basisconditie vormt zich al aardig, want de trail van gisteren heeft geen impact gehad op mijn gestel.

Night Trail Frameries (België)

Marc en ik hebben besloten op 23 april deel te nemen aan Night Trail Frameries in België. Vanuit ons een goede 2 uur rijden, maar een Nacht trail heb ik nog niet eerder gelopen, dus ik ben enthousiast. De afstand wordt 22km en de trail vertrekt rond 20:00u (kan ook 20:30u. zijn). Eindelijk eens een keer met die hoofd-halogeen op door de bossen van de Ardennen. Het is nog even plannen over het hoe en wanneer. We vertrekken na sluitingstijd van Scarabee in Valkenswaard. Helemaal goed, weer iets om naar uit te kijken.

Uitnodiging Trail du Gyapette

Vorig jaar heb ik me ingeschreven voor Trail du Gyapette. Die heb ik helaas niet kunnen lopen. Het betrof de eerste editie, en achteraf heb ik alleen maar goede reacties kunnen lezen. Vandaag per e-mail heb ik een uitnodiging ontvangen voor de 2e editie. Hij wordt gehouden op 4 juni 2011 en is wellicht een leuke voorbereiding op de Marathon du Montblanc op 26-ste juni. Dat het in Frankrijk is, tja dat vergt wat organisatie, maar goed, je heb daar natuurlijk wel een geweldige omgeving! Eens kijken of de planning het toe laat, want wat mij betreft is het een echte aanrader!

Trail du gypaete, trail-running.nl trail-running.nl

Trail van zondag

Voor het eerst sinds een lange tijd heb ik echt genoten van de omgeving. Het lopen ging ontspannen, eigenlijk vanzelf en als je dan zo om je heen kijk zie je ook van alles. Op zich kijken passanten een beetje raar als daar een mannetje in een trailrun outfit voorzien van rugtas recht de natuur in sprint. De gangbare fietspaden juist aan het vermijden. Maar, de eerste herten (3x) zijn weer gesignaleerd. Dit keer op slechts 10 meter afstand. Die beesten zijn best groot! Tijdens de trail ben ik een paar keer even gestopt om toch wat foto’s te maken. Ja, ik ben zelfs enkele nieuwe paden tegengekomen.

Trail-running.nl trail-running.nl

#trailrunningnl op Twitter

Wel een leuke toevoeging op www.trail-running.nl is de combinatie met Twitter. Als je iets met ons wilt delen, en het bericht rechtstreeks op de website wil laten verschijnen, voeg dan #trailrunningnl toe aan je Tweet. Je bericht wordt dan direct getoond op de website. We zijn natuurlijk te volgen, onze naam is TrailRunningNL, hoe kan het ook anders!

Voor nu, dat was het! Tot de volgende keer!
Chris
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?