fbpx

Trailrunning in de sneeuw

17km door de sneeuw bij -5 graden

Vandaag door de sneeuw. Met de muts op richting de hei.

Via de Statumse Heide over de A67 richting Leende. De eerstevolgende marathon wordt die van Apeldoorn op 24 februari. Op het moment dus conditie op pijl houden, en in deze bare weeromstandigheden ontspannen lopen en genieten van deze winteromgeving. De heide is mooi wit maar je moet goed opletten waar je loopt.

Weinig runners, eigenlijk niet 1 gezien. Wel veel sleetjes en gezinnen in de sneeuw. De route wordt ongeveer 17km en zal alleen via trails en bossen lopen. Weer eens met de Ipod op pad. Geweldige muziek in een mooie omgeving. Leuk om te doen.

Ga voor een foto-impressie naar mijn fotoboek.

Ultra Trail Du Mont Blanc (UTMB®)
Ik heb besloten om in 2011 deel te nemen aan de Ultra Trail Du Mont Blanc (UTMB®). Dit avontuur kent een afstand van 163km en heeft een tijdslimit van 46uur. Daarbij licht het parcours rond de Mont Blanc en overbrug je 9400 hoogte meters. Al met al een waanzinnig evenement, wat enige voorbereiding vergt. Je mag als loper hier niet zomaar aan deelnemen. Bij de inschrijving moet je kunnen aantonen dat je deel hebt genomen aan officieel erkende trails. De organisatie heeft punten toegekend aan verschillende trails. Je moet binnen de afgelopen 2 jaar 4 punten gehaald hebben als som over 2 trails. De UTMB® zelf heeft 4 punten gekregen.
De marathon Du Mont Blanc waar ik aan deelneem krijgt 1 punt. Dus…

In 2010 ga ik me kwalificeren door in 2 runs 4 punten te halen. Ik loop op 25-04-2010 de Trail La Bouillonnante in Belgie. Deze 50km trail door de natuur levert 1 punt op. Samen met de Marthon du Mont Blanc heb ik de benodigde punten om deel te kunnen nemen aan de CCC (het kleine zusje van UTMB®)
Deze tocht gaat vanuit Italie naar Chamonix en kent 98km met hoogte stukken boven 2500 meter. Ik hoop dat ik in augustus kan deelnemen, om zo in 2011 aan de start te verschijnen bij mijn doel, de Ultra Trail du Mont Blanc.

Chris

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?