fbpx

Trailrunning: Geldrop en Mierlo

Donderdagavond

Het is droog, de avonden worden langer. Op deze avond is het wat drukker in de bossen.Loopgroep LOGO heeft hier in Geldrop op dinsdag en donderdag haar trainingen. Om 19:00u. ben ik vertrokken. Langs de meren zo onder de A67 door richting de Heezerbossen. Heb dit keer mijn belt met 400ml water bij me.

Een Hert, achteraf een Ree

Grappig, zelf loop ik over de trails, de MTB paden en kom overal. Op een gegeven moment ben ik een groepje lopers 3x gepasseerd. Maar dan diagonaal. Leuke momenten, vooral de laatste. Iets verderop zag ik een Hert staan. Precies aan de andere kant van een heuveltje, op een open veld. Op mijn gemak heb ik een foto kunnen maken, ja zelfs na de foto keek het hert me gewoon na. Trots poste ik een Tweet op TrailRunningNL. “Ik heb een hert gezien, met daarbij de foto.” Niet veel later kreeg ik een reactie van @bertusBoco … Chris, dat is geen hert, maar een REE. Haha, weer wat geleerd.

TrailRunningNL - Chris van Beem

Zondagochtend

Leuk, we gaan weer eens samen lopen. Om 11:00u. verzamelen Marc en ik bij Wouter. Daarna richting de Mierlose bossen om een MTB pad te lopen. De mannen hebben onlangs deelgenomen aan Limburgs Zwaarste, en hebben zat kilometers in de benen. Ik, met mijn rugzak, ga mee in het tempo. Ik heb de laatste 8 trails alleen gelopen, dus lekker in mijn tempo. Nu, met Wouter voorop, merk ik dat ze duidelijk gewend zijn harder te lopen. Daar gaat mijn ontspannen trail!

Mooie trail

Bij het stuk bos rond Mierlo heb je enkele heuveltjes. Vol gas gaat Wouter hier overheen. Ik ook, ik loop in het midden, Marc sluit de rij. Het is lekker warm en de omgeving is gaaf. Voor mij was deze trial een goede training. Ruim 1 kilometer harder lopen dan je gewend bent, over ruim 18km, pittig. Zonder enige last van mijn lijf plof ik op de klep van mijn auto neer. Heerlijk, even wat drinken, lachen en op het gemakje weer terug naar Geldrop. De afgelopen week ongeveer 70km kunnen trailen, we zijn goed bezig.

Chris van Beem - TrailRunningNL

Tot de volgende keer.
Chris
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?