fbpx

Voorbereiding en meer!

Richting 2011

Alweer 12 december. Een mooi moment van het jaar, zo vlak voor De Kerst en de Jaarwisseling. De evaluatie, de goede voornemens en natuurlijk de doelstellingen. Zelf kan ik zeggen dat ik tevreden ben over de dingen die ik doe, de mensen waarmee ik het doe en over het gevoel wat ik ervaar als ik aan het doen ben. Ha ha. Natuurlijk heeft iedereen verwachtingen, maar mijn idee kun je stellen: ‘Als je tevreden bent met wie je bent en wat je doet, komen de verwachtingen aardig bij de werkelijkheid’. Wat heeft dat nu met trailrunning te maken? Voor mij een hoop. Het afgelopen jaar heb ik aardig wat avonturen beleefd. Enkele trails heb ik niet kunnen lopen, maar…. het zal wel, wellicht 2011 of daarna. Trailrunning is een passie, een ervaring die ik kan matchen met het zo gezegde “Normale Leven”. Met trailrunnen kijk je voorruit, je neemt het pad met haar hindernissen zoals ze zijn. Daarnaast geeft de natuur je een boost aan positieve energie, iets waar een mens niet genoeg van kan krijgen. Nee, het jaar 2011 zal weer gaan over de smalle paadjes, door de natuur, met mijn vrienden, waarbij de finish het begin zal zijn van een volgend avontuur.

Mailing

Vandaag gaat de mailing naar alle geïnteresseerde “Trail-running.nl” -vrienden eruit. Samen met Marc van Dijk en Wouter Delen ga ik in training voor de mooie (ultra)trails net over de grens in België of daarbuiten. We hebben een trainingsschema gemaakt, waarbij de eerste serieuze trail “Limburgs Zwaarste” wordt. 60, 80 of 100km natuur in het schitterende Limburgse landschap. Met regelmaat zullen we zondags richting de heuvels van Limburg of in de Ardennen gezamenlijk gaan trainen. We kennen daar de trail-routes en zullen de routes met veel plezier gaan lopen. We krijgen regelmatig vragen van trail-vrienden of ze niet een keer mee kunnen, welnu: ‘NATUURLIJK KAN DAT!!! We gaan onze training-uitstapjes vooraf aankondigen. Binnen de website is er een aparte pagina “Trail Trainingen” waar de aankondigingen zullen staan. Op 2 januari 2011 gaan we ontspannen 2 uur trailen in het natuurpark Hoge Venen (Eupen). Je kunt je hier voor aanmelden per e-mail. Het is geheel vrijblijvend en we verzamelen van het Kerverijplein 32 in Valkenswaard, de thuisbasis: “Scarabee Sports & Outdoor” van Marc van Dijk.

Leuk initiatief

Onlangs werd ik benaderd om wat aandacht te geven aan het “Oxfam Novib Trailwalker” evenement. Met alle plezier maak ik melding van zo’n geweldig uitdagend initiatief. Kijk voor meer informatie hieronder

———————————————————————————-

Spectaculaire teambuilding: Oxfam Novib Trailwalker

Wandel op 25 en 26 juni 2011 de Oxfam Novib Trailwalker! Dat is 100 km in 30 uur in een team van 4 personen: de grootste teamuitdaging ter wereld. En mooier nog: je steunt hiermee onderwijsprojecten in Birma (Myanmar). Elk team haalt namelijk minimaal €3000 sponsorgeld op.
Niet onbelangrijk om te weten: je mag Trailwalker ook hardlopen of nordic walken!
Al twee teams leggen de afstand (gedeeltelijk) hardlopend af. Zijn jullie dit ook van plan? Geef het door aan de organisatie. Dan kunnen wij er rekening mee houden.

Nieuwsgierig geworden? Een filmpje van Oxfam Novib Trailwalker vind je hier.
‘Trailwalker is een geweldig event. Door te lopen kan ik zelf iets doen! Dat past meer bij me dan alleen geld geven.’ Lex Molenaar, deelnemer 2010
Doe mee!
Ga samen met je vrienden, familie, sportgenoten of collega’s de uitdaging op de Veluwe aan. En meld je aan op www.oxfamnovib.nl/trailwalker. Heb je nog vragen? Bel of mail ons gerust.

Tamsin Campbell
oxfamnovib@trailwalker.nl
(088) 366 54 61

www.trailwalker.nl

———————————————————————————-

Tenslotte voor nu…

Ik wil afsluiten met iets van Albert, je weet wel Einstein… Die zei ooit: “De tijd bestaat alleen maar omdat anders alles tegelijk zou gebeuren.” Dus… we nemen onze tijd en: “Laat maar komen die geweldige momenten zo dwars door de natuur op de trail-schoenen!!!, we zijn er klaar voor.”

Chris
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?