fbpx

28-08-2011: Halve marathon trail Geldrop

Tussen de regen door…

Rond 4 uur, direct na een enorme regenbui, snel de schoenen aan om voor het eerst na Trail des Fantomes een rondje te trailen. De benen zijn goed hersteld en al gauw zat het ritme er goed in. De komende 14 dagen niks op het programma, de eerste trail wordt die in Seraing, op 11 september de Trail la Porte des Ardennes. Het is een 35km trail door de Ardennen die ik vorig jaar ook met Marc heb gelopen. Vooraf afgesproken heb ik toen de halve trail gelopen, ik was aan het herstellen van een knie-blessure. Nu, een jaar later wil ik natuurlijk ook van het 2e gedeelte van de trail gaan genieten.

De Trail

Ik besluit eens wat nieuwe paden te zoeken… dat viel niet mee. Ik besef dat ik in deze regio al duizenden kilometers heb gelopen. En ja, door de jaargetijden kun je verschillende natuur verwachten, maar toch… meer paden dan paden zijn er gewoonweg niet. Toen ik een nieuw pad dacht te vinden stond ik ineens tot mijn knieen in het water, dit was geen pad, dit was een moeras! Na wat soppen kwam ik weer op bekend terrein. De zon verscheen en voor ik het in de gaten had was ik ruim 90 minuten verder. Toch maar richting huis gaan nu. Eenmaal terug bleek ik 21 kilometer te hebben gelopen. Fijn, de benen voelen goed en ik heb weer kunnen genieten!

TrailRunningNL gaat iets organiseren…

Zo onderweg gaan er vele gedachten door het hoofd. Zou het niet leuk zijn als andere trailers mijn routes kunnen ervaren… En zo ja, kunnen we er dan niet een leuke dag van maken waarbij dan verschillend afstanden gelopen kunnen worden. De natuur is hier geweldig. Ok, we hebben dan geen heuvels, maar de paden zijn afwisselend, zand, heide, bossen en dat dan maal heel veel! De komende weken ga ik eens kijken welke mogelijkheden er zijn. Gezien de vele reacties via TrailRunningNL zullen veel runners wel blij zijn met dit initiatief. De website van TrailRunningNL wordt binnenkort vernieuwd, dan komt er een kalender, waar onze activiteiten op staan. Je kunt je dan aanmelden en meedoen. Voor nu heb ik geweldig veel zin om routes te gaan verzinnen…. ik houd jullie op de hoogte en suggesties of wensen zijn altijd welkom!!!

Tot de volgende keer…
Chris van Beem
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?