fbpx

Trailrunning, de planning….

Het valt niet mee om een goede planning te maken voor het komende seizoen. Je hebt natuurlijk de Ardennen in België, maar als je wat verder kijkt dan heb je verder in Europa zo veel keus! Afgelopen donderdag hebben Marc, Wilbert en een start gemaakt met onze kalender. We zijn nog niet klaar, maar we hebben enkele doelen geformuleerd. Wilbert wil zich na zijn CCC avontuur gaan inschrijven voor de UTMB. Zelf wil ik me inschrijven voor de CCC en de ITT. Verder zijn we van plan diverse meerdaagse stages te gaan lopen. In de Ardennen of daarbuiten. Het plan om in Frankrijk rond de ITT of de Marathon du Mont-Blanc meerdere dagen te gaan lopen is al wel afgestemd. De inschrijvingen zijn begonnen en binnenkort hebben we eindelijk de hoofddoelen vastgesteld. He he, dan kunnen we daarna de training-evens en de gezamenlijke trainingkalender gaan vastzetten. Zo al met al een hele puzzel, maar ach… het is een leuke bezigheid.

Afgelopen weken

De afgelopen tijd heb ik heerlijk hier in de omgeving lekkere trails gelopen. Zo op een zaterdag in de zachte herfst een 36km trail lopen geeft voldoening. De basisconditie is goed, ik kan dus ontspannen zo’n 3-5 uur lopen. Deelname aan de marathon Zeeland dezer maand was mijn laatste evenement. Een week later zijn we met 6 trailers naar Eupen gegaan om daar te genieten van de Ardennen. Geweldig.

Wat te doen.

Ik merk dat het avontuur een beetje begint te kriebelen. Er zijn vele evenementen waar je je voor kunt inschrijven. Daaruit kun je een keuze maken, maar…. vaak past dat dan net niet binnen de mogelijkheden van jezelf of anderen, waar je graag mee samen trailt. Ik moet zeggen dat trainingstages me meer en meer gaan interesseren. Je kunt dan vrij je omgeving kiezen, en vervolgens daar meerdere dagen diverse gebieden doorkruizen. Zelf heb ik me voorgenomen om in 2012 enkele nieuwe gebieden te gaan verkennen. Ik wil naar Denemarken en zeker ook naar Italie en Spanje. Dit lijkt wat lux, maar he…. je vliegt met de goedkope vluchten overal naar toe… En eenmaal daar, kun je je vooraf bedachte routes lekker gaan lopen. Voor mij weer een leuke uitdaging. De mooie gebieden uitkiezen en (eventueel via mede trailers) de mooie routes lopen, in een schema wat bij me past. Geweldig.

Trailrunning regio Valkenswaard

Morgen, 30 oktober, gaan Wilbert, Marc en ik een paar uur regio Valkenswaard trailen. Marc kent de trails en wij hobbelen mee. De volgende training komen de mannen bij mij in de buurt (Geldrop) lopen en Wilbert is daarna trail-captain. Over een paar weken gaan Marc en ik naar Trail Uwesauer, en Wilbert loopt met Wouter Olne-Spa-Olne een week later. Eens kijken hoe de komende weken gaan zijn…. een ding is zeker… In de maand november heb ik het jaar 2012 in kaart en ga ik weer genieten van de mooie trails die de natuur rijk is….

Tot de volgende keer.

Chris

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?