fbpx

City trail – 27km (Geldrop – Eindhoven – Nuenen)

Het was een mooie avond

Bij thuiskomst stond de salade met lasagne klaar, heerlijk! En ja, dat is een lekker basis voor een goede run. Ik weet niet hoe het bij jullie werkt, maar zo overdag krijg ik meestal een idee… Dan ontstaat een route, en die moet ik dan lopen. Voor ik begin heb ik eigelijk in mijn hoofd de route al laten passeren, en ik kan dan ook niet wachten om te beginnen. Regelmatig heb ik een rondje binnen-ring vanuit Geldrop gelopen. Nu kwam ik op het idee om het maar eens aan te vullen met een bezoek aan Nuenen. Nou, hieronder de route.

TrailRunningNL_Training_09-11-2011

Rennen door de stad

Eigenlijk is het rennen door de stad helemaal niet mijn ding. En ook vanavond had ik weer van: ‘Oh ja, das waar ook…’ Heb je in de bossen de kans dieren in het wild te zien, kom je in de stad wilde dieren tegen. Het waren gelukkig niet zijn tanden maar zijn neus, die uiteindelijk tegen mijn knie kwam. Toch wel even schrikken van de zwarte hond uit het niets. Volgens mij vond hij mijn hoofdlamp maar niks.

Heb je in de bossen ontspannen mensen die genieten van de natuur, vind je in de stad veel herrie met gestreste verkeersdeelnemers.

In de bossen veel frisse geuren, in de stad veel stank… En zo kan ik wel doorgaan. Maar… als je een beetje creatief bent kun je de drukke straten mijden en toch genieten in stad. Al is dat in het donker een stuk moeilijker.

Aardig tempo (daar in de stad)

Normaal ben ik niet zo van het tempo, maar gek genoeg merkte ik voor mij doen aardig hard aan het lopen was. Bij het verlaten van de stad, richting Nuenen had ik er 21km op zitten. Ik keek op mijn Garmin en zag dat ik deze halve marathon in 1 uur en 53 minuten had gelopen. Haha, het heeft zo toch zijn voordelen in de stad, je gaat automatisch harder rennen….

Volle maan

Zo de laatste 6km was weer waanzinnig mooi. Volle maan, weinig lantarens, je kon over de velden kijken en een heerlijke stilte. Ik heb dan ook de laatste kilometers genoten en besefte dat het dit keer weer een geslaagde training was. Afgelopen weekend nog heerlijk 22km gelopen door de bossen met Marc, Kai en Wouter. Aanstaande zaterdag een natuurloop met Wilbert, waarschijnlijk tussen de 3 a 4 uur. De benen voelen goed, en ik heb er zin in.

Tot de volgende keer….
Chris
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?