fbpx

Trailrondje MTB St. Oedenrode

Dat was een fijne rondje…

MTB_Route_St_Oedenrode

Op zaterdagmiddag met Wilbert afgesproken eens een MTB pad hier in de buurt te lopen. Met een heldere lucht zijn we naar St. Oedenrode afgereisd, vanaf Geldrop slechts 20km. Rond 15:00u. zijn we van start gegaan. De MTB-trail stond omschreven als een van de mooiste in Brabant en met de aangegeven 33km een goede training. En, ik moet zeggen…. het was inderdaad de moeite waard. Een afwisselend parcours met mooie single tracks. Regelmatig liep je over paden waar je een mooi uitzicht had. Je ging af en toe omhoog, maar niet veel… tijdens onze tocht slechts 70 hoogtemeters.

Vroeg donker

Rond de 16km zijn we verkeerd gelopen. Achteraf bleek dit maar goed ook. We pikte de route weer op en kwamen rond 17:00u. bij de auto terug. En,…. het was al donker. De dagen worden korten, dat was duidelijk te merken. We zijn uitgekomen op 22km, en keken tevreden terug op onze 2 uur run in het prachtige St. Oedenrode.

En o ja, het leuke van trailrunning !! …. je bent nooit alleen!

TrailRunningNL

Tot de volgende keer….
Chris
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?