fbpx

Trailrunning in december… op naar 2012

De dagen worden weer langer.

De laatste weken heb ik weinig kunnen trainen. En Ja, dat ga je missen. Geen excuses dan druk met andere ook belangrijke dingen. Maar, er komen rustigere dagen aan. Ik heb geleerd dat rust pakken af en toe ook goed is. En, ik moet zeggen, dat klopt voor mij aardig. In aanloop tot 11 december (de trailrunning training in Nisramont) heb ik 3 weken niet kunnen trainen. Toch ging de 25km met 730 hoogtemeters vrij gemakkelijk. Voor mij een bevestiging dat mijn basisconditie goed is.

Planning 2012

Voor het seizoen 2012 heb ik al enkele trails vastliggen. Zo neem ik deel aan trail by the sea in februari. En ga ik de eerste week van juli naar Chamonix voor de marathon du Mont-Blanc. Aansluitend (3 dagen later) sta ik aan de start van de Salomon 4-Trails. En dan, als ik word ingeloot, in augustus de CCC. Daarna waarschijnlijk mijn 6e deelname aan de Marathon Zeeland in de eerste week van oktober. Al met al geweldige evenementen om naar uit te zien. Maar ik denk dat er nog wel enkele trails aan worden toegevoegd. De komende weken ga ik samen met WIlbert en Marc de route (trainingen) er naar toe vastleggen. Hierbij zullen we deelnemen aan verschillende evenementen in de Ardennen, en zullen we zelf trailtraininen gaan organiseren waar vele trailvrienden aan kunnen deelnemen. Overigens, onze deelname kalender met alle trainingen worden geplaatst binnen Trailrunning Nederland op de website.

Trainingen

Wat heb ik genoten van ons initiatief in Nisramont. Vanaf het moment dat Wim toezegde ons te begeleiden in een nieuwe trail-route door hem samengesteld, wist ik eigenlijk al dat het een geweldige dag zou gaan worden. Door onze aankondiging via Trailrunning Nederland hebben we niet met z’n vieren gelopen, maar zijn er nog 19 mede-trailers aangesloten. Helemaal top. En ja, dat gaan we dus vaker doen. De eerste nieuwe training staat nu gepland op nieuwjaarsdag. Ik kan me geen betere bezigheid verzinnen dan op de eerste dag van het jaar beginnen met een trail in de Ardennen en dan gezamenlijk met mijn trail buddies. Het nieuwe jaar zal nog vele mooie momenten gaan brengen, daar zorg ik zelf wel voor.

Voornemens

De tijd breekt aan van de goede voornemens. Ik heb eens zitten denken wat voor mij een goed voornemen kan zijn voor 2012. Lastig voor mij, ik ga uit van wat ik doe in plaats van wat ik allemaal niet doe…. Als ik naar mijn initiatieven en de vele activiteiten kijk waar ik aan deelneem, dan prijs ik mezelf gelukkig. Ik kwam wel een voornemen tegen wat ik mezelf extra wil beloven. Hier komt ie: “Geniet nog meer van het moment!” Wie kiest en doet beleeft een hoop…. Daar heb je meteen mijn lijfspreuk voor 2012.. Gewoon DOEN en genieten van het moment.
Het jaar 2012 staat te beginnen, en ik ga lekker door…..

Bedankt!

Ik weet dat er vele vrienden mijn blog volgen, en dat is fijn om te weten. Ik deel graag mijn ervaringen met jullie, sterker nog, met regelmaat beleven we ze samen tijdens een run. Ik ben dan ook dankbaar voor de vele reacties die ik heb mogen ontvangen. In 2012 blijf ik mijn avonturen delen. Daarbij gaat ook Wilbert Vlassak binnen Trailrunning Nederland zijn trailrunning ervaringen vertellen. Dat is mooi want ook hij beleeft geweldige avonturen.

— > Ik wens alle lezers gezellige en mooie kerstdagen toe en geniet van de jaarwisseling.
Ik hoop op een gezond en sportief 2012 voor jullie allemaal.

Chris
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?