fbpx

Deelname aan de CCC

Vrijdag 20 januari

Vandaag een gewone werkdag… Ik heb er helemaal niet bij stil gestaan dat het de 20-ste is, en dat de UTMB organisatie de resultaten van de loting publiceert. Ik parkeer de auto bij een klant en er komt een Twitterbericht binnen van Paula, het luidt: “Gefeliciteerd met je inloting voor de #CCC!” Mijn eerste reactie… “Huh? Ben ik ingeloot?”… Kon dit op dat moment niet controleren, dus… uit de auto richting de ingang van het gebouw. En dan…. Opnieuw een Twitterbericht, nu van Martine: “Gefeliciteerd met je inloting voor de #CCC!”… Mijn collega keek me aan, zag mijn smile en zei..”OK, dat was vast een goed bericht!?!… Waarop ik zei: “Er wachten wat bergen op mij eind augustus dit jaar, ik mag meedoen met een (ultra)trail van 98km…. dit is waanzinnig nieuws!!!” Waarop hij zei: “OK?!? — (stilte)  Laten we maar naar binnen gaan.”
Voor hem misschien onbegrijpelijk, maar: >> Mijn dag kon niet meer stuk !! <<

Wat kunnen momenten toch mooi zijn, dit was er eentje.

Het regelen gaat beginnen.

Zojuist gebeld met Ewald. We gaan samen naar Chamonix voor de marathon du Mont-Blanc begin juli…. Dit weekend regelen we de hotels, en wel zo dat we gezellig bij elkaar zitten. De marathon is op zondag maar op vrijdag avond komen we aan en kijken we zaterdag naar de Cross. Het hele weekend is Chamonix bezaaid met trailers… dat is gaaf om mee te maken.

Le trèfle à 4 feuilles

Op zondag 22 januari is er een leuke trail in Olne. Ik ben te laat met inschrijven en na-inschrijven op de locatie is niet mogelijk. Le trèfle à 4 feuilles is een bijzondere trail… De trail bestaat uit vier verschillende loops (12, 11, 10, 9 km) en dus met een cumulatieve afstanden (12, 23, 33, 42 km) Voor ieder wat wils, en je kunt op 3 momenten stoppen. Marc heeft zich ook niet ingeschreven, en toch willen we lopen. Stella, Gert, Tom en Wilbert starten sowieso. Dus, wij een e-mail versturen naar de organisatie. Iets in de trend van: – Wij willen meedoen – Vooralsnog geen reactie. Dus, we hebben besloten gewoon mee te gaan en hopen dat we het daar de inschrijving te kunnen regelen. Kan dit niet… Ach, de omgeving is mooi, dan gaan we gewoon zelf trailen en hebben we toch lol.

Facebook en Twitter.

De hele dag hebben trail-vrienden me gefeliciteerd met mijn deelname. Helaas is Wilbert Vlassak niet ingeloot voor de UTMB. Dit is jammer, aangezien hij in 2011 met veel plezier de CCC heeft uitgelopen. Verder zijn de dames Esther en Jolande ook ingeloot voor de CCC. Zij hebben in 2011 de TAR uitgelopen en zijn ook blij met de in-loting. Anderen hebben zich ook gemeld en sommigen zitten er niet bij. Allemaal bedankt voor jullie betrokkenheid, dit is leuk om te ervaren.

Tot de volgende keer allemaal.

Chris
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?