fbpx

Even tussen door… een nieuw plan.

Woensdagavond. Een mooie avond hier in Geldrop. Ik zit lekker in mijn vel en heb leuke reactie van jullie gekregen op mijn vorige verhaal. Ik heb wat goede tips gehad en heb van anderen gehoord wat zij zoal deden tijdens de blessure periodes, die we allemaal hebben. Ik heb veel reacties gekregen op het stuk van Steven Pauwels. Meerdere mensen willen meer weten over Core Stabiliteit en wat je er mee kan. Voor degenen die het document graag willen inzien kun je het hier downloaden. Let wel, het is beschikbaar gesteld door Steven, gebruik het gerust voor jezelf maar vraag toestemming als je iets anders van plan ben.


Post uit Belgie

 La Roche weekend 2-3 juni Vandaag ontving ik mijn startnummers voor deelname aan Trail de La Roche-en-Ardenne op zaterdag 2 juni en Marathon Nature op zondag 3 juni. Pas over twee weken dus tijd genoeg om te herstellen van mijn kuitblessure. Dit weekend zullen er weer veel bekenden verschijnen. Zelf hebben we bij mevrouw Vermeulen enkele bedden geregeld op 200 meter van de start. Heerlijk vlak bij de markt in La Roche. Op zaterdagmorgen vertrekken we vroeg. Een wagen vol geladen… Anneleen, Jurgen, Wouter, Wilbert en Ik. De Trail start om 10:00u. Aansluiten gezellig eten bij de locale pizzeria en waarschijnlijk schuiven vele vrienden aan voor een gezellige avond. Op zondag de Nature Marathon van La Roche. Die loop ik voor het eerst, maar de meningen van deelnemers aan vorige edities zijn unaniem. Geweldig parcours en prima georganiseerd….

Deelname aan de Duinentrail in Schoorl

Op 14 oktober wordt er door MudSweatTrails voor het eerst de Duinentrail in Schoorl georganiseerd. Een trail met twee afstanden de 28 en 14km. Voor ieder wat wils. Het zal me dan ook niet verbazen dat deze trail snel weer volgeboekt is. Het limiet op de korte afstand is 200 deelnemers. Voor de lange afstand mogen 300 deelnemers zich aanmelden. We hebben deze trail ook op onze kalender geplaatst.


Trainingen regio Geldrop

Nu de avonden weer langer worden ga ik weer vaak in de avond mijn rondjes lopen hier in de regio Geldrop. Ik heb besloten om op vaste momenten, op vaste tijden te vertrekken op dezelfde plek. In Geldrop heb je zwembad De Smelen, daar waar loopvereniging LOGO haar accomodatie heeft. Een ruime parkeerplaats met daarbijCocody, waar je na afloop op het terras nog wat kan drinken.

Voldoende parkeergelegenheid en nog mooier, op een paar honderd meter van de bossen. Ik zal ongeveer 2 uur trainen en zal het asfalt zoveel mogelijk vermijden. Misschien woon je in de buurt en wil je een keer door mijn trainingsgebied trailen, je bent van harte welkom.

De eerste woensdag zal zijn op 6 juni. Verzamelen om 19:00u. Het worden ontspannen trainingen met mooie paden. Snelheid, tussen de 10 – 11,5km, afhankelijk van de dag. Ik zal zorgen dat ik daarna om de week vanaf die plek zal vertrekken. Dus de volgende training is op 20 juni. En nee, niet dezelfde route, er liggen daar geweldige paden door de natuur. Ik loop altijd verschillende tracks…

Startlocatie


Grotere kaart weergeven


De komende twee weken nog de sportschool in, en aansluitend weer de draad oppakken. Ik zie er naar uit.

Tot de volgende keer.

Chris
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?