fbpx

22-02-2012: Trailrunning de komende maanden…

De komende zondag gaan vele trailrunners naar de Trail by the Sea in Renesse. Een eerste editie van een 33km lange trail in het schitterende Zeeland. Voor mij wordt dit een leuk weekend. Ik ben opgegroeid in Zeeland en nog steeds woont mijn familie daar. Dus, heerlijk op vrijdag afzakken richting Walcheren om vervolgens op zondag richting Renesse te gaan.

De komende agenda

Ik ben de laatste tijd mijn trainingen wat aan het opvoeren. De komende maand heb ik enkele leuke deelnames op mijn kalender. Na Trail by the Sea ga ik op 3 maart naar Trail de l’Ourthe. Een 30km trail in Hamor de Ardennen. Weer een weekje later op 10 maart opnieuw een eerste editie van de trail in Nederland, de zogenaamde Salland Trail, een 50km lange trail met start en finish in Nijverdal. Op 31 maart naar Trail Run Crêtes de Spa, een 53km lange trail in Spa. Allemaal mooie trails, waarbij er vele bekende gezichten zullen verschijnen.

Op 24 april loop ik voor het eerst Limburgs Zwaarste. Je hebt als deelnemer daar de keus 60-80 of 100km te lopen. Voor mij de 80km variant. Een serieuze trail, die voor het eerst UTMB punten toegekend heeft gekregen. Voor de 60km 1 punt en voor de 80-100km zelf 2 punten. Een mooie beloning voor deze geweldige trail.

Website Trailrunning Nederland

Ondertussen hebben we toch weer leuke nieuwe onderdelen binnen de website. Leuk die vele reacties op de Fotoboeken. Bij iedere deelname of training maken we foto’s, die plaatsen we allemaal binnen dat onderdeel. Voor nu zijn er 17 fotoboeken te bekijken. Verder spelen er vele leuke dingen. Er komen vele materiaaltests online. Op het moment zijn we verschillende kledingstukken en schoenen aan het testen. Wilbert op het moment in Schotland, en ja… ook daar heeft hij mooie trailrunning plaatsen ontdekt. “Voor nu even ijs-klimmen, maar we gaan hier zeker een keer terug voor trailrunning in de zomer, Chris…” Aldus Wilbert vanaf een ansichtkaart. De website gaat goed!

Deelnamekalender

Ik heb eigenlijk voor het eerst dit jaar een deelnamekalender samengesteld. Ik heb me voorgenomen alle activiteiten dit jaar eens bij te houden. Wel grappig om te zien dat je dan zo’n maand februari aardig wat kilometers loopt. Ook Wilbert houdt zo’n deelnamekalender bij.

Op naar het weekend

De komende dagen lekker ontspannen. Misschien morgen nog naar Valkenburg voor een 30km MTB ronde, schijnt erg mooi te zijn. Zo niet, dan richting de Loonse en Drunense duinen, net achter Tilburg. Een 25km MTB ronde die ik al vaker heb gelopen. Een beetje dezelfde condities als voor Trail by the Sea komende zondag. Een mooi vooruitzicht de komende dagen.

Tot de volgende keer…

Chris
chris@trail-running.nl


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?