fbpx

De dag voor kerst – een mooie trail.

Zaterdagmiddag, zo rond 12:00u. een compleet blauwe lucht met daarin laag hangend een heerlijke heldere zon. Daar sta ik dan, met de Garmin, mijn nieuwe Salomon schoenen, goed aangekleed om toch nog maar eens een lekkere trail te lopen richting Leende…

Trailrunning_Training_24-12-2011

Deze zaterdag had zowaar nog een heldere hemel en zonneschijn. Ik was erg benieuwd hoe het ging, aangezien ik de afgelopen weken weinig heb kunnen trainen. Op 20-11-2011 Trail Uewersauer (52km) en op 11-12-2011 de trailrunning Training in Nisramont (25km) en that’s it. Weinig meters in de benen door drukte op mijn werk en daaromheen. Maar goed, mijn basis is goed… het worden dus rond de 20km. En ach, de omgeving gaf me genoeg energie!

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?