fbpx

Soms is het zo, … soms gaat het anders.

Ondertussen is er veel gebeurd… Met tegenzin toch besloten niet deel te nemen aan de Dutch coast Ultra-run by night, echt niet fit genoeg. Bijzonder drukke dagen op het werk en veel onregelmaat. Zeker geen regelmaat met trainen en ja, zelf de trainingen liepen niet lekker. Verder dan 25km ging het niet. En dan, moet je dan gas terug nemen? Ik besloot van wel. En op zich een goede keus…

Stage 5×50 Special Heroes trail Geldrop

Peter Jan Haas - Hut van Mie Pils - Trailrunning Nederland
Vlnr, Chris van Beem, Ingrid Peperkam en Mildred Haas (Fotograaf: Peter Jan Haas)

Afgelopen zaterdag zijn Mildred, Ingrid, Peter Jan en ik bij de Hut van Mie Pils de 4e stage van de 5×50 Special Heroes Trail gaan lopen. Het was koud maar gezellig. Eerst nog vele foto’s maken, nieuwe materialen van UltrAspire testen en enkele mooie lussen lopen. Voor mij tijdens de eerste lus een onaangename kennismaking met ‘even teveel’. Al bij de 6e kilometer last van mijn rechter knie. Een wandeling van 2 kilometer richting de Hut van Mie Pils werd mijn laatste activiteit van de dag. Jammer maar wel duidelijk. Even gas terug om vervolgens met een goede basis de 5x50km te gaan lopen voor het goede doel… dat wordt geweldig van 10 t/m 14 april dit jaar.

Trail by the Sea

Mijn eerstvolgende deelname wordt de 38km Trail by the Sea van 24 februari in Renesse. Vorig jaar ook gelopen, al was die toen iets korter. Een mooie tocht door de duinen en de natuur op Schouwen en Duivenland. De komende 2 weken heerlijk rustig opbouwen. Toch wel verwonderlijk. Normaal kan ik niet echt lang slapen, het afgelopen weekend ruim 50 uur in bed gelegen. Wellicht een combinatie van vermoeidheid en een griepje. Trail by the Sea wordt een weerzien van vrienden, die laat ik echt niet schieten. Haal ik de 38km niet, dan wordt het aanmoedigen.

Trail E101

Een mooi vooruitzicht wordt de Eigertrail, en wel de 101km variant. Samen met Ingrid Peperkamp en Mildred Haans gaan we deze nieuwe uitdaging aan. Op 20 juli in Zwitserland, een geweldige trail in voor mij een nieuwe omgeving. En ja, dat is waar ik het voor doe, nieuwe paden, nieuwe gebieden met vrienden en op zoek naar andere liefhebbers die toevallig ook over dezelfde paden rennen. Allemaal even slim (of gek) om ook deel te nemen. Het wordt een jaar met geweldige trails, al ben ik nog niet verder gekomen met plannen tot aan de 80km trail van het Mont Blanc weekend in Chamonix van 28 juni, de XTrails van Belgie van 11 t/m 14 juli en de Eiger trail van 20 juli. Het wordt een mooie drukker trailrunperiode juni en juli 2013.

De voorbereidingen zijn van start

Bij het schrijven van deze korte blog toch weer kriebels en een besef… Wat een mooie bezigheid is dat trailrunning. De voorbereidingen zijn echt begonnen. Met in het vooruitzicht 540km trails, verdeeld over 4 evenementen in totaal 11 traildagen. Ik ben een tevreden mens.

Tot de volgende keer.

Chris van Beem - Trailrunning Nederland

Chris
chris@trail-running.nl


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?