fbpx

Bijna zover… trailrunning aan de andere kant

Maandagavond, nog 2 dagen en ik vertrek richting Lommel. Een lange voorbereiding is er aan vooraf gegaan, maar nu is het dan eindelijk bijna zover. De Total Trail Experience is een feit, de laatste voorbereidingen voor het weekend zelf kunnen van start gaan. Een trailrunning vakantie van enkele dagen in Lommel. Met een glimlach begin ik aan mijn blog. Ja, ik kan mijn tijd aan nog duizend en 1 dingen besteden, maar toch even wat opschrijven.


Trailrunning aan de andere kant…

ja, dat is het eigenlijk voor mij. Een keer de mogelijkheid creëren voor andere trailrunners. Een evenement neerzetten met liefhebbers van de sport voor liefhebbers van de sport. Er komt heel wat bij kijken maar je kunt er zeker een hoop in kwijt. Met veel enthousiasme zijn we bijgestaan door Center Parcs De Vossemeren. Vele gesprekken en concepten zijn voorgelegd en uitgewerkt. Tijdens het evenement kunnen we beschikken over een overdekte accommodatie. Ook bij bizarre winterse weersomstandigheden kunnen we onze deelnemers een prima warm onderkomen bieden. Dat geldt natuurlijk ook voor onze partners die tijdens de Trailrunning Beurs de nieuwtjes en producten laten zien aan iedereen die op vrijdag, zaterdag of zondag ons evenement bezoekt.


En daarna…

Ja, ik moet ook eerlijk zijn, na het komende weekend gaat voor mij het gas vol open. Ergens in januari ga ik bij Rinus de100km lopen tijdens de Dutch coast ultra-run by night. Een pittige uitdaging, waarbij ik nog aardig wat voorbereiding wil gaan doen. Laten we maar zeggen dat ik een drukke periode van het 2e gedeelte 2013 wil verruilen voor een extra interessant nieuwe periode in het jaar 2014. Ik heb metaforisch een enorme ULTRA-trail mogen afleggen de afgelopen tijd…. Pieken en dalen gekend en toch iedere keer opnieuw mijn richting gevonden. Zeker de laatste maanden heb ik keuzes gemaakt die me rust en energie gegeven hebben. En ja, ik had al aardig wat energie, dus die moet ik de komende tijd ergens in kwijt…. Het ligt voor de hand dat ik graag enige energie in trailrunning ga stoppen. Op mijn manier, op mijn mogelijke momenten, het liefst met mijn maatjes in nieuwe gebieden…

Zo, nu weer verder, tot de volgende keer…

Chris van Beem
chris@trail-running.nl


Lavaredo Weekend 2013


Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account