fbpx

GPS routes en tips, altijd leuk!

Iedereen zo zijn hobby, iedereen wellicht een passie. De afgelopen jaren ben ik best veel met trailrunning in aanraking gekomen. Ik train met plezier en kom op de mooiste plekken in de natuur in zowel binnen- als buitenland. Vandaag zat ik te denken en heb  ik besloten om maar eens wat meer te delen.

GPS routes

Bij bijna al mijn deelnames loop ik met een horloge. Eerst met de Garmin 301 en nu met de Suunto Ambit. Ik zie dat de Movescount community van Trailrunning Nederlandondertussen al is gegroeid naar 50 vrienden. Daar kunnen we elkaars trainingen en wedstrijden zien. Leuk… Iemand die wat verder kijkt en snuffelt ziet dan ook de mogelijkheid om gedeelde routes te downloaden en te gebruiken in je eigen horloge. Nou, ik heb aardig wat routes gelopen de afgelopen jaren. Als aanvulling op mijn blog zal ik mijn routes gaan plaatsen, met een korte omschrijving van wat mijn ervaringen zijn. Daar kun je een GPX bestand downloaden en eventueel zelf de route eens nalopen. Zelf loop ik regelmatig op GPX routes van vrienden of stel ik online zelf mijn route samen. Erg leuk en avontuurlijk. En toch kun je je een beetje instellen op wat komen gaat.

Tips en trucs

Ik sta soms versteld van leuke en vaak eenvoudige tips en trucs voor bij het trailrunnen die anderen mij vertellen. Zelf kom ik ook regelmatig achter handigheidjes. Op het gebied van voeding, gear of andere dingen. Vind ik leuk om te delen maar ben ook benieuwd of jullie mij verrijken met eigen tips en trucs.

XTrails België

Komende week begint de XTrails België. Het belooft een leuke eerste editie te worden. Zelf ben ik er ook en ga ik dit evenement van heel dichtbij meemaken. Ik zal er zijn om de trailrunners te helpen daar waar nodig. Misschien loop ik nog een stage mee, de verleiding zal groot zijn. Voor diegenen die het nog niet wisten…. Op zaterdag kunnen teams ook nog een individuele trail lopen: Trail des Pins. Ik verwacht toch wel wat extra deelnemers, dag-inschrijving is niet mogelijk dus moet je snel zijn.

De zomer is begonnen dus ik kan niet wachten om donderdag richting de Ardennen af te reizen. En ja, ik neem sowieso mijn spullen mee… Er zijn nog genoeg GPX routes die ik kan gebruiken van vrienden uit die regio.

Salomon 4-Trails

Deze week start ook de Salomon 4-Trails in Duitsland. Vorig jaar heb ik dat evenement gelopen. Een bijzonder stage-evenement langs prachtige trails in de bergen. Wel bijzonder, het is namelijk een van de weinige evenementen waar ik geen verslag van heb gemaakt. Ik heb het bewaard. Ik probeer al ruim een jaar een boek te schrijven en daarom hou ik sommige bijzondere gebeurtenissen even apart. Dus… ik denk dat ik maar eens door moet schrijven. Natuurlijk heb ik de foto’s wel vrijgegeven. Wil je een impressie wat vele Nederlandse deelnemers te wachten staat?

Ga dan naar de fotoboeken:

Salomon 4-Trails – Stage 1
Salomon 4-Trails – Stage 2
Salomon 4-Trails – Stage 3
Salomon 4-Trails – Stage 4

Lavaredo Trail 2013 - Chris van Beem

Tot de volgende keer
Chris
chris@trail-running.nl


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?