fbpx

Trailrunning Training – Geldrop 14-08-2013

Wat een ontspannen training door de natuur rond Geldrop zou worden…. werd het ook!!!

Een week geleden heb ik via de website aangekondigd dat we regelmatig trainingen gaan aankondigen. De eerste editie was in mijn eigen trrainingsgebied rond Geldrop. Met het vooruitzicht van Trail des Fantomes komend weekend en de N70 Trail Marathon van afgelopen zondag nog vers in mijn geheugen. Samen met Mildred ben ik om 19:15u. naar de aangekondigde plek bij de parkeerplaats van het Zwembad De Smelen op de bosrand van Geldrop gegaan. Met 2 afmeldingen hadden we een groep van 10 enthousiaste Trailrunners bij elkaar. En, we kwamen overal vandaan. Van IJmuiden (Sjaak en Peter), Dave uit Hechtel (België), Danielle uit Vucht en Sander uit regio Utrecht. De overige deelnemers kwamen uit regio Eindhoven. Echte liefhebbers dus, want er is een eind voor gereden.

Trainingen Trailrunning Nederland

De training

Alle nieuwe gezichten werden voorzien van een naam en we maakten ons klaar voor een ronde van ongeveer 2 uur. De paden zijn bij mij bekend en eigenlijk begonnen we zonder plan, we kozen letter de trails die op ons pad kwamen en liepen al pratend door de natuur. Iedereen had een prima conditie en er werden vele ervaringen uitgewisseld. Het plan was heel simpel… op een tempo van 10-11km per uur 2 uur lopen. Daarbij koos ik afwisselende paden en mooie stukken natuur tussen Geldrop en Leende. Het is leuk te horen van anderen dat ik bof met zulke prachtige paden om te lopen. Je weet zoiets wel maar raakt toch gewend aan je eigen omgeving. Het is leuk om te zien dat je al na de eerste kilometers aan elkaar gewend bent, en dan komen de grote en kleine verhalen. Zonder enige moeite liepen alle deelnemers de paden en rond iedere 5 kilometer overlegden we over wat nu…

Trailrunning

Iedereen heeft zo zijn verhaal. Voor sommigen is trailrunning niet nieuw, anderen zijn juist op zoek naar anderen om zich te oriënteren. Een training als vandaag is dan perfect. Alle vragen werden beantwoord en de sfeer was gewoon geweldig. Toen ik zelf zo’n 8 jaar geleden een soort van gepakt werd door de sport, waren er (bijna) geen andere trailrunners in Nederland die ik op dat moment kende of toegankelijk waren. Nu, met de mogelijkheden van het internet hebben we elkaar zo gevonden. Natuurlijk kun je veel informatie vinden via het web maar met zo’n dag met een groepje van liefhebbers bij elkaar hobbelt er toch aardig wat ervaring en gezamenlijke passie over de paden. En ja, zonder namen te noemen zitten er ook wel was prettig gestoorde gezellige mensen bij die vele lachmomenten veroorzaken. Dit soort afwisselende trainingen zijn voor mij waardevol. Immers, je kunt je tijd maar 1 keer besteden, dan graag met een groep leuke mensen al rennend door de natuur….

De volgende training

Op woensdag 28 augustus verzamelen we opnieuw voor een training bij de Hut van Mie Pils in Waalre. Om 19:00u. vertrekken we, aangezien het zo rond 21:00u. al wat donker begint te worden… Doe je mee, laat maar weten via mail of zorg dat je uiterlijk om 19:00u. bij onze startlocatie bent.
>> informatie

Deelnemers bedankt

We zijn iets moois gestart met zijn allen. Alle dank aan alle deelnemers van afgelopen woensdag. Sommigen zien we as. zaterdag in La Roche bij de Trail des Fantomes. Anderen zien we zeker op een ander moment ergens op een trail of op een training. Wij hebben een leuke avond gehad, we hopen alle deelnemers ook….

Tot een volgende keer !!!

Mildred & Chris


Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account