fbpx

Trailrunning Trainingen – er komt regelmaat…

Een leuk initiatief wordt een blijvertje.

Met veel plezier hebben we de eerste training gehad en de volgende trainingen aangekondigd. Komende woensdagavond verzamelen we om 19:00u. bij de Hut van Mie Pils in Aalst-Waalre. Onder het mom van wij trainen toch, dus waarom niet met een leuke groep gaan we opnieuw 2 uur lopen in de bossen en paden. Ja, ik zie er weer erg naar uit. Het is leuk om informatie te delen en nieuwe mensen te leren kennen. Bij de laatste training liep er aardig wat ervaring rond over de paden…

Trail-Training-14 aug 2013 - Trailrunning Nederland

Maar hoe nu verder, meer plaatsen in Nederland?

Mildred en ik zullen om de week iedere woensdagavond een training aankondigen. De trainingen zijn in onze omgeving of bij een andere trailrunner waar we uitgenodigd worden. Alle trainingen waar wij bij betrokken zijn zullen we aankondigen via onze Trailrunning Training Kalender. We geven per training aan wat we van plan zijn, geen verrassingen dus de avond zelf. De andere teamleaden van Trailrunning Nederland gaan ook trainingen aankondigen. Zo zijn we ook op andere plaatsen in Nederland actief. Op het moment trainen we 2 uur en hebben een gemiddelde snelheid van 10km/uur. Binnenkort gaan we trainen in IJmuiden. Peter en Sjaak hebben ons uitgenodigd en ook deze training gaan we op de kalender zetten, dus… zo kan het ook.

Wat doen we eigenlijk op een training?

Tijdens een training doen we gewoon onze normale training. We lopen door de bossen en kijken wat we op ons pad tegenkomen. Gekke sprints, snelle stukken op een prachtige single track, een mooie zandvlakte… het komt allemaal voorbij. We verplichten niemand tot iets, daardoor kan niemand ons tot iets verplichten. Deelname aan onze trainingen zijn kosteloos en vrijblijvend. Voor deelnemers die nog niet zo lang kunnen lopen zullen we binnenkort de training samenstellen door 2x een lus van 10km te lopen. Zo kunnen deelnemers halverwege in- of uitstappen. Dit vermelden we bij de omschrijving van onze trainingen.

Enkele regels

Deelnemers aan onze trainingen melden zich onderaan het trainingsevenement op de website van Trailrunning Nederland. Daar kun je onderaan aangeven of je erbij bent. Heb je geen Facebook, dan kun je ons ook een mailtje sturen. We beginnen de training op de afgesproken tijd, dit om de andere deelnemers niet te laten wachten. Ben je wat later, laat ons dat telefonisch even weten. We vragen je de natuur te respecteren, want dat doen wij ook en houd rekening met de andere deelnemers. Dat is alles.

As. woensdag een 2 uur durende training, ik zie er naar uit.

Tot de volgende keer…

Chris
chris@trail-running.nl


>> Ga naar onze Training Kalender


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?