fbpx

5 dagen onder trailrunners…

Zo, vanaf morgenavond ga ik me voornamelijk bezighouden met trailrunning. Mooi vooruitzicht. De voorbereidingen voor de XTrails zijn eigenlijk achter de rug, nu gaan we het allemaal uitvoeren… Ik begin mijn woensdagavond in Lommel bij een gezellige training door de natuur. Ondertussen hebben zich al ongeveer 20 deelnemers gemeld, dus het wordt een gezellige avond. Aanmelden kan nog steeds trouwens.

Richting Epen

De de dagen daarna komt alles samen in Epen. Eerst de organisatie en daarna de deelnemers. Het weer zal wisselvallig zijn. Eerst wat zon en bij enkele stages wellicht wat regen. Dat hebben we graag, verschillende weersomstandigheden, en dat over 100+ kilometer door het Zuid Limburgse landschap. Met een groep van ongeveer 100 deelnemers gaan we deze eerste Stage wedstrijd van de XTrails in Nederland starten. En, er staan nog meer initiatieven van XTrails op de kalender. De volgende staat gepland op 7-8 december 2013 in Houffalize. Ook weer verschillende stages en verschillende afstanden. Zelf heb ik al vele trails gelopen en ik vind het erg leuk om de kant van het organiseren te begeleiden. Een ander dingetje waar ik aan moet wennen is het zelf niet kunnen lopen, maar ach… de routes zijn bij mij bekend want loop ik allemaal voor.

Eigenlijk heb ik nu helemaal geen tijd meer om te bloggen…

Voor nu de spullen bij elkaar zetten en vanaf woensdag mijn eigen Kick-Off naar een nieuw avontuur.. De XTrails in Epen… ik ben blij dat het eindelijk zover is..

Natuurlijk komt er een uitgebreid verslag.

Tot de volgende keer..

Chris
chris@trail-running.nl


Neem contact op

Verzenden..

© 2017 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account