fbpx

Over 2 dagen de Bear Trail

Bij het lezen van mijn verslag van de Bear Trail, nu bijna 12 maanden geleden, kom ik tot 1 conlusie…. de voorbereiding is hetzelfde. Zucht… Maar, als ik dan lees wat een geweldige dag ik toen beleefd heb stelt het me weer gerust. Ik ga een zware maar mooie dag tegemoet op zaterdag in de Voerstreek. Waarschijnlijk een drukkere editie, gezien de vele deelnemers dit jaar, waar ik er aardig wat van ken. Ik kan zeggen, ik zie uit naar zaterdag…. Het wordt een rustige run waarbij ik de prijsuitreiking van 6 uur na de start waarschijnlijk niet ga meemaken 😉 , maar ach… die tocht door de waanzinnige natuur ga ik op mijn manier afleggen. Hieronder het verslag van mijn deelname aan de 2012 editie.

Blog van de Bear Trail uit 2012: Bear Trail 2012 – Wat is de Voerstreek mooi

Total Trail Experience Lommel 2013

En ja, dan is er de Total Trail Experience Lommel al over 5 weekenden! Een weekend lang trailrunning plezier vanaf het CenterParcs De Vossemeren terrein in Lommel. Nu al zijn we dik tevreden met de deelnemers aan de trails, de deelnemers aan de beurs en de samenewerking met De Vossemeren en de Gemeente Lommel om er een prachtig evenement van te maken. Ondertussen heb ik samen met Mildred al vele malen getraind in dit gebied. Ja, het gebied rond de Lommelse Sahara pakte me direct. Je kunt er zwaar trainen door het zand, je kunt er Ultra’s lopen over de vele uitgestrekte paden en je kunt in een relatieve korte trail vele mooie afwisselende single tracks en bospaden lopen. Zie daar de variaties in onze trails. Voor ieder wat wils, 15 – 35 – 55km… De grote lijnen van het evenement zijn allang ingevuld. We zijn nu bezig de puntjes op de i te zetten en verzinnen er dagelijks nog leuke extra dingen bij. Erg leuk om te zien dat de beursdeelnemers met leuke creatieve suggesties komen die ze tijdens de beurs willen doen. Dat gaan we de komende weken allemaal aankondigen. 5 weken is al snel… ik zie er naar uit om alle deelnemers te ontmoeten… ja, … iedere trailrunner heeft zijn verhaal, een heel weekend om te luisteren… en informatie te delen, geweldig.

Beleving is een mindset

Nou, na het opschrijven las ik het hardop voor… kan raar klinken besef ik me. Maar, dit is wat ik bedoel. De afgelopen 12 dagen niet fit, de 60km in Berg en dal mijn laatste run. Nu, toch aan de start bij de Bear Trail. Sommige mensen snappen dat niet en vertellen mij dat dat voor hen niet werkt. Is dat zo vraag ik me dan af. Ik bekijk het anders. Ik start sowieso en waarom doe ik dat? Omdat een deelname me ontspanning en plezier brengt. Het trailrunnen die dag, dat gaat zoals het gaat. Zolang het besef er is dat ik er zelf voor kies en ik kan genieten van de omgeving en de mensen is het wat mij betreft prima. Tevreden zijn met wat je kan, beseffen dat wat je op dat moment doet iets is waar je voor kiest geeft je mogelijkheden. Daarom snap ik sommige mensen niet als ze vooraf al uitspraken doen over uitdagingen die ze niet zijn aangegaan. Het is wat anders als je ergens bewust nog niet voor kiest, je bent er bijvoorbeeld nog niet klaar voor, dat kan. Mij hoor je in ieder geval nooit zeggen dat iets niet mogelijk is…. het moment en de voorbereidingen zullen bepalend zijn hoe je het doel bereikt. Is je voorbereiding is minder, dan stel je toch gewoon je doelstelllingen bij… toch?

Een heel verhaal met eigenlijk deze strekking:
Ik ga zaterdag genieten van de Bear Trail. Ben Raymond Beeren dankbaar voor de prachtige route en ga genieten van wat de dag brengt. Ik hoop dat ik vele mooie verhalen hoor van alle andere deelnemers na afloop..

Tot de volgende keer…

Chris van Beem
chris@trail-running.nl


Bear trail 2012

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?