fbpx

Lekker 60km uitwaaien rond Berg en Dal

Zo, wat een week. Ik zal vast niet de enige zijn die af en toe een soort van Ultra week heeft moeten doormaken. Veel dingen gingen niet van zelf, koste extra energie. Veel dingen gingen super en gaven weer extra energie,… dus ging je meer dingen doen om die extra energie te krijgen. Maar,…. lange dagen en druk kost ook een enorme hoeveelheid energie. Goed, het woord energie is nu wel veel verschenen hiervoor. Maar, haha,…. morgen een heerlijke ultrarun van 60km. En ja, dat kost enige inspanning maar geeft me vooral enorm veel energie.

Ultratrail Berg en Dal

Morgen om 09:00u sta ik aan de start in Berg en Dal. Annemarie en Willem hebben opnieuw deze ultra trail uitgezet en gek genoeg is dit pas mijn eerste deelname. Samen met Mildred reizen we af om met een gezellige groep de route te lopen. Vorige week zaterdag nog de Kustmarathon, afgelopen woensdag nog een heerlijke 20km donkere trailrunning training in Lommel en morgen aan de start bij de nieuwe uitdaging. Zo links en recht krijg ik wat opmerkingen, zo van “alweer zo’n lange afstand”, maar dan haal ik mijn schouders op. En eerlijk gezegd denk ik er niet over na. Op een of andere manier brengt het me iets, alleen al het vooruitzicht geeft me een enorm plezier.

Nog even nagedacht

Als ik zo terug kijk naar vele deelnames aan ultra trails dan is het eigenlijk best bijzonder. Ik kan me geen deelname herinneren of de voorbereiding was niet optimaal of ik het de avond ervoor domweg niet kunnen slapen. Bijzonder genoeg heb ik alle deelnames nog goed kunnen volbrengen en heb ik nog geen DNF ervaren. Wat is dat toch…. Het is natuurlijk een bepaalde mind-set maar je lijf zal het toch maar moeten doen. Door mijn vele deelnames beschik ik natuurlijk over enige ervaring. Ik weet dat je kunt herstellen en ik weet dat je doelen zal moeten stellen en de zaak op orde moet houden tussen je oren. Maar, ik besef me zeker nog iets wat voor mij belangrijk en zeer bepalend is. Ik vind het gewoon ontzettend leuk!. Als ik iets leuk vind gaan dingen eerder van zelf en ben ik ook bereid af en toe door te bijten als het even wat minder gaat. En, tijdens een (ultra)trail zijn er voor mij genoeg geweldige momenten die me weer extra energie geven om door te gaan. Op het moment voel ik me goed en heb ik erg veel zin in morgen. De mensen, de route, de natuur, het intensief bezig zijn met sporten en vooral het binnenkomen en napraten na afloop. Ik ga weer een mooie dag tegemoet, heerlijk.

Test RaidLight Ultra Olmo 12L

Morgen ga ik voor de 3e keer het racevest de Ultra Olmo 12L van Raidlight testen. De eerste 2 ervaringen zijn zeer positief. Nu ga ik morgen het vest gebruiken tijdens een Ultra Trail. Ik denk dat ik dan zeker genoeg gebruikshandelingen heb ervaren om een review te gaan schrijven. Vooralsnog kan ik zeggen dat de positieve berichten die mij eerder hebben bereikt mij nu ook door mij persoonlijk zijn ervaren. Morgen wordt een wat koudere dag, er wordt regen voorspeld dus, het racevest zal goed gevuld zijn. Ergens in de komende dagen volgt mijn review van dit nieuwe model van Raidlight.

Tot de volgende keer,

Chris
chris@trail-running.nl


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?