fbpx

Geen betrokkenheid meer bij de XTrails

Met regelmaat krijg ik vragen over de volgende editie van XTrails Nederland. Bij de XTrails België en XTrails Nederland ben ik betrokken geweest. Bij de eerste editie in België als ondersteuning en in Nederland hebben wij met Trailrunning Nederland het evenement neergezet in Epen. Het was een gezellig en mooi evenement waarbij de deelnemers prachtige prestaties hebben neergezet.

Zelf heb ik besloten om met Trailrunning Nederland niet meer betrokken te zijn bij de XTrails dus kan ik jullie vragen ook niet beantwoorden.

Trailrunning Nederland als platform groeit enorm en dat is geweldig. Ik heb gekozen om alle tijd in onze eigen activiteiten te stoppen en Total Trail Experience in Lommel wordt onze eerste trots. Samen met Mildred Haans en Ingrid Peperkamp zijn we ver in de voorbereiding en we doen dit op onze manier. Tussen de deelnemers vele vrienden en nieuwe namen. Verder vind ik het geweldig dat er geweldige merken en deelnemers op onze Trailrunning Beurs aanwezig zijn. Met een prachtige openingsspreker Remon van Goolen hebben we een leuke kick-off op vrijdag. Natuurlijk 3 mooie afstanden en ondertussen al 4-5 presentaties en evenzoveel clinics op zondag tijdens de beurs.

Trainingen

Onze vrijblijvende trainingen zijn een groot succes. De ontspannen sfeer en de mooie vaak nieuwe gebieden maken zo’n dag compleet. Regelmatig zijn er meer dan 30 deelnemers en dat smaakt naar meer. Er ontstaan initiatieven bij loopgroepen en die ondersteunen we graag. Afgelopen weekend hadden we een trailrunning training verzorgt door Bernd Vergouwen en Rudi Stienen. De Trail van de Weerstand. Een prachtige 15-30km tocht door het trainingsgebied van de mannen regio Rotem België. Na afloop werd gevraagd wanneer de volgende editie was, dat zegt genoeg denk ik. Het verslag van deze training volgt deze week.

Ik ontmoet steeds meer mensen die nuttige informatie aanreiken of willen helpen bij het neerzetten van nieuwe initiatieven… Blijf dat doen, wij vinden dat geweldig.

Trailrunning Nederland in Nederland, we zijn eigenlijk nog maar net begonnen…

Tot de volgende keer.

Chris
chris@trail-running.nl


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?