fbpx

Trailrunning activiteiten zonder hardlopen

Zo, wat een bewogen dagen hier aan deze kant. Ondertussen zijn we lekker druk met de voorbereidingen voor de Total Trail Experience in Lommel. Steeds meer trailrunners weten de weg naar Lommel te vinden op 30 november. Ook de trailrunning beurs krijgt steeds meer activiteiten voor zondag en ja… velen zijn erg benieuwd naar het verhaal van Raymon van Goolen. Ik moet zeggen, het is erg leuk de voorbereidingen van dichtbij mee te maken.


Trailrunning Trainingen

Komende zaterdag ga ik naar Bernd en Rudi. In een ontspannen sfeer worden we verwend met een route door het trainingsgebied van de mannen in Rotem België. Ineens was daar de naam ‘Trail van de Weerstand‘. Ik ben erg ben erg benieuwd naar de route, de mannen verzinnen niet voor niks zo’n naam. Voor mij is het altijd een leuk moment om daar aankomen en te kijken welke deelnemers er verschijnen op onze aangekondigde training. De sfeer is altijd prima en naast de mooie route is dat voor mij erg belangrijk. Via Facebook en mail hebben al verschillende deelnemers voor de 15 of 30km zich aangemeld. Dus, echt iets om naar uit te kijken.


Olne-Spa-Olne

Binnen kort is hij er weer… de zware, bijzondere en zeker mooie Ultra Trail Olne-Spa-Olne. Die heb ik al eerder gelopen en ik denk erover om opnieuw deel te nemen. Met 1 week voor de start van Total Trail Experience misschien nog een goed moment om zelf eens 68km aan de bak te gaan. Ik zag dat ik nog een album had gemaakt van mijn deelname… twijfel je nog, bekijk de foto’s eens zou ik zeggen. Een super sfeer en de route is mooi. Dit keer met wat zonneschijn zou mooi zijn, regen heb ik de vorige editie ervaren en dat was zwaar.
>> Ga naar het evenement : >> Ga naar het fotoboek


Weer een deelname agenda maken

De komende weken ga ik (net als velen van ons) mijn planning voor 2014 eens maken. In augustus de UTMB, dat wordt mijn hoofddoel. Ik heb alleen de SallandTrail van 75km vast staan maar de rest staat nog helemaal open. In voorbereiding wil ik 2 Ultra Trail van 100+ km gaan lopen. Ik ga kiezen voor onbekende trails en zal de kalanders een flink gaan aanvullen. Suggesties zijn welkom….

Nu weer verder met andere dingen, kan niet wachten om af te reizen naar België as. zaterdag.

Tot de volgende keer.

Chris van Beem
chris@trail-running.nl


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?