fbpx

Trailrunning inspiratie

Ach ja… het weer wordt slechter, kou, wind, kortere dagen. Waar kun je dan je inspiratie vandaan halen. Zelf ben ik erg visueel ingesteld en zit ik meer in de beleving. Zien, doen, ervaren. In de zomer genoeg inspiratie. In de winter gaat het bij mij minder vanzelf. Ik zie wel uit naar evenementen waar ik aan deelneem. Kies wel mijn trainingsmomenten en geniet van wat minder runs dan in de zomer. Maar,… gelukkig is er het internet. Vandaag zocht ik inspiratie, ik zocht een paar mooie beelden. Beelden waarbij ik het gevoel zou krijgen van O JA,… Trailrunning, helemaal geweldig. Wat ik bedoel? Hieronder zo’n movie:

Geweldig om te zien dat er altijd een ‘iemand’ achter de mooie beelden zitten. En ja… na het zien van de film kan ik een lach niet onderdrukken. Dus, voor mij een korte trailrunning movie met inspiratie gevonden, dat smaakt naar meer….

Combinatie met muziek…

Na even zoeken zag ik een leuke compilatie met foto’s weggezet achter het nummer van U2: “Where the streets have no name”. Geweldig gevonden.

En ja, bij het zien van de foto’s en het horen van de muziek weer meer zin om de schoenen aan te trekken. De foto’s zijn gemaakt door Charl Pieterse, en… ook weer Zuid Afrika. Hmmmm….

Dus ga ik verder Googlen met ‘Trail running south africa’. Result; ‘2011 Otter African Trail Run Teaser’. WAT EEN GEWELDIGE OMGEVING. Kijk maar mee hieronder:

Tussen de movies door heb ik dit blog geschreven. In een half uurtje tijd NOG AL wat inspiratie opgedaan en wel met 1 conclusie….

IK WIL NAAR ZUID AFRIKA…

Tot de volgende keer…
Chris
chris@trail-running.nl


Ga naar onze Trailrunning Movies: Inspiratie genoeg te vinden !!!


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?