fbpx

Een oproep voor 21 december en de vaart erin…

Zo de voorbereidingen zijn van start, wat een heerlijk gevoel is dat. Ondertussen heb ik 2x een training gelopen van ongeveer 25km. En dan ga je rekenen. Ik wil perse de 120km halen in 7 dagen dus, een simpele rekensom leert me dat ik nog 70km te gaan heb de komende 3 dagen. Nou hou ik absoluut niet van het ‘moeten’, maar dit is een afspraak met mezelf en die wil ik niet afzeggen. Dus, dat wordt plannen….

Ik ben gaan kijken in welke gebieden in nog niet zoveel getraind heb, en… het gebied moet groot genoeg zijn voor een lange duurloop. Op zaterdag is het enige moment dat ik lang kan lopen en dit keer ben ik eens regio Weert gaan kijken. Ik zag dat ik eenvoudig een route kon maken van 58km. Door verschillende natuurgebieden  zoals de Weerter- en Budelerbergen, Kruispeel, Wijffelterbroek, Laurabossen, Stamprooierheide en de Tungelerwallen…. Ja, nieuwe natuur te verkennen op een 6 uur durende tocht. Goed, dat wordt hem dan. Ik zal zaterdag om 8 uur starten bij Wegrestaurant de Wildeman op de Eindhovenseweg 101 in Weert. Een ontspannen duurloop om het lijf weer te laten wennen aan een lange inspanning.

Maar, mocht ik deze route zaterdag helemaal uitlopen, dan kom ik nog 12km tekort. Haha, ik zal vanavond of morgenvroeg dus nog een korte run gaan lopen. Tja, het is wat…. waarom leg ik de lat toch iedere keer zo hoog? Heel eenvoudig, zo zit ik nu eenmaal in elkaar.

En dan, Benedict Dugger een trailvriend uit de USA is nu in Nederland. Wij gaan samen een rondje door de Nederlandse natuur trailen. Ik heb toch wel wat vragen aan Benedict over de trailrun cultuur in de USA…. Het leek ons leuk om toch samen met wat anderen een tocht van 30-35km te maken. Op zaterdag 21 december willen we ergens gaan starten. Zelf denk ik aan de Postbank, maar wellicht heb jij een mooie route en nodig je ons uit. Laat graag van je horen, dan lopen we in een groepje een ontspannen trail door de natuur. Zelf denk ik aan een startijd van 08:00u., dan wordt de natuur een beetje wakker…. Post onderaan je reactie of stuur me een berichtje als je ook van de partij bent. (chris@trail-running.nl).

Laat van je horen!

Tot de volgende keer…

Chris van Beem
chris@trail-running.nl


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?