fbpx

Mooie reacties…

Nou, dat was me wat gisteravond. Een aankondiging dat het huidige concept van Trailrunning Nederland ging stoppen bracht meer teweeg dan ik vooraf had ingeschat. Bij het plaatsen ging er even iets mis met de bereikbaarheid en uiteindelijk is het bericht massaal gelezen…. Ik vind het geweldig om te lezen dat veel trailrunners de bijdrage van Trailrunning Nederland waarderen… Het huidige concept (design+) stopt dan wel, maar natuurlijk gaat het door…

De website Trailrunning

Als je gaat beginnen met een plan dan is het handig om een doel voor ogen te hebben. Dat geldt voor de deelname aan mijn trails, maar bij de website is het niet anders. Dus, wat wordt het uitgangspunt van de website (het doel). Nou, ik ben ambitieus. Persoonlijk zou ik het geweldig vinden dat alle huidige informatie nog beter gecombineerd wordt en te vinden is. Er is echt ontzettend veel informatie aanwezig namelijk. Maar dat is niet genoeg. Ik wil jullie meer gaan betrekken bij het concept. Die onderwerpen die wij trailrunners interessant vinden worden uitgebreid. Na zoveel bezoekers weet ik ondertussen wel welke informatie extra aandacht verdient…. Ik ga niet vertellen wat ik van plan bent, dat hoeft ook niet, dat schept alleen maar verwachtingen. Ik ben enthousiast en de mensen die me goed kennen weten dat dat in dit geval een groot voordeel is 😉 Het is wel even wennen, dit is namelijk de eerste uitdaging waarbij ik geen finish kan verzinnen…. het concept is nooit af, er ontstaat steeds weer iets nieuws…… En dat is MOOI.

Bedankt

Toch wil ik jullie bedanken voor jullie betrokkenheid. Ik ben een voorstander van het delen van informatie en eigenlijk doe ik dat al 7 jaar met de huidige website. Ik waardeer ieder persoon of organisatie die trailrunning een warm hart toedraagt. Dus, bedankt allemaal,… de overweldigende reacties hebben me goed gedaan!

Tot de volgende keer…

Chris van Beem
chris@trail-running.nl


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?