fbpx

2 weken trailrunning in Kaprun (Oostenrijk)

Trainingen in Kaprun - Oostenrijk

Heerlijk, 2 weken trailrunning in Kaprun (Oostenrijk). Wat een vooruitzicht. Mijn eigen trainingstage als voorbereiding op de UTMB eind augustus. Zucht, ik kan niet wachten.

De komende maanden ben ik regelmatig te vinden in de regio Nederland en Belgie voor mijn trainingen. Maar, het is eigenlijk voor het eerst dat ik voor 14 dagen mijn eigen plan kan samenstellen met trainingen in de bergen. Ik denk dat ik daar zeker mijn voordeel mee kan doen. Haha, heerlijk.

Een combi-vakantie met de familie. Een bergvakantie waarbij ik heerlijk vooraf de routes ga bepalen en in alle vroegte de paden op ga. Met een rugzak door de bergen, lekker afzien op stijle stukken omhoog en oefenen met het afdalen. Nu nog kijken voor een leuke trail in de regio om de sfeer van een Oostenrijks trail event te ervaren. Een trailrunner heeft zijn tour rond het stuwmeer bij Kaprun vastgelegd in een movie… die route zal ik ook eens lopen….

Het idee dat ik in een soort relax-stand iedere dag een paar uur door de bergen kan hardlopen is een soort van nieuw voor mij. Natuurlijk heb ik regelmatig deelgenomen aan trails in de bergen, maar dan is het toch anders. Je komt aan, doet eigenlijk niet veel dan wennen aan de omgeving want een paar dagen later begint je ultra-trail. Je spaart je energie. Nu, tijdens de 2 weken kun je lekker gaan lopen en mag je een paar keer stuk gaan tijdens je tochten. Tijd genoeg om te herstellen want de UTMB is dan nog minstens 4 weken later. Een leuke bijkomstigheid is de prima WIFI connectie in ons verblijf.

Dus, 2 weken online in de bergen van Kaprun,…. dat belooft wat…

Trouwens: Iemand nog een leuke GPX route die ik kan gebruiken?

Tot de volgende keer.

Chris
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?