fbpx

Paas marathon

Ja, ik ben uitonderhandeld…. Het wordt een paas-marathon voor mij morgenvroeg. Net als iedereen heb ik een heerlijk paas-ontbijt met de familie… Het begint dan met; “Hoe laat willen jullie ontbijten?”…. Oh,… “Jullie willen eerst uitslapen”…”Dus, zo rond 11:00u. dan maar?” … En dat was goed. “Dan denk ik dat ik de ‘t is voor niks marathon maar eens ga lopen morgenvroeg”. Haha, het is wat…. O, en dan direct de opmerking:”Maar je bakt dan toch wel pannekoeken pap?”… Ja hoor, net als ieder weekend ook morgen….

Vandaag was een wat rare dag… Ik ben echt een liefhebber van de natuur, maar dan die voortuin. Het excuus van mij dat onkruid ook planten zijn ging echt niet meer op. Op mijn trailschoenen heb ik al het onkruid verwijderd en daar heb ik toch een hekel aan. Al is het resultaat altijd wel leuk. Daarna ben ik mijn trail-spullen is gaan uitzoeken. Met mijn hand krabbend achter mijn hoofd bekeek ik de stapel T-shirts die ik gekregen heb bij al mijn deelnames aan trails of marathons.. Een serieuze stapel. Allemaal waardevolle aandenkens. Leuk dat gerommel tussen mijn spullen. Ik ben lang boven geweest en kan gewoon morgen weer verder. Na morgen weet ik alles weer te liggen en dat is best handig.

Eigenlijk heb ik best wel mazzel. Zo onderweg bij verschillende trails ontmoet ik steeds nieuwe trailrunners en allemaal kennen ze Geldrop van de t’ is voor Niks marathon. En terecht het is een schitterend evenement met prachtige paden. De start is bij winkelcentrum de Coevering, slechts een kilometer bij mij vandaan. Zelf train ik meer in het gebied tussen Aalst – Leende – Heeze – Geldrop.. Toch weer eens een welkome andere route. Geen hoogtemeters, wel schitterende natuur. Toch wel lekker weer eens op de GPS lopen. Het wordt een ontspannen run waarbij ik zo rond de 10km per uur wil lopen. Zo rond 06:00u. van start en dan om 11:00u. weer gedouched en fris in de keuken achter het fornuis pannenkoeken bakken.

Een marathon op paasdag,…. op zoek naar de paashaas in het bos…. en bij thuiskomst eieren eten.

Voor iedereen een fijne pasen… de mijne begin morgenvroeg om 6:00u. met mijn trailschoenen op de paden.

Groet Chris
chris@trail-running.nl

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?