fbpx

Optrix producten

Soms komen er producten voorbij die wat mij betreft blijvertjes zijn. Zo kwam ik in aanraking met de Optrix producten. Bij trails ben je vaak verplicht om een telefoon bij je te dragen. Zelf heb ik veel verschillende soorten zakjes gebruikt en dat gaf dan vaak onhandigheid onderweg. Vochtigheid voor een telefoon is niet handig en even een foto maken of telefoneren bracht altijd ongemak met zich mee. Zelf ben ik een Apple gebruiker en draag ik altijd een iPhone bij me. Nou, gebruikers van iPhone’s dit is een hele interessante oplossing waarbij er vele voordelen zijn bij het gebruik.

Het product wat ik gebruik is voor de iPhone 5, maar er zijn vele varianten. Een handige case die waterdicht is en waarbij het gebruikte materiaal zo stevig is dat vallen gewoon kan. Er wordt een beschermhoes bijgeleverd waar je je telefoon in kunt doen. Dus, ook een goede beschermhoes voor dagelijks gebruik. Deze combinatie (iPhone + beschermhoes) kun je in de doorzichtige case plaatsen. Met een stevige klik kun je de case afsluiten en de telefoon is waterdicht afgesloten.

Optrix Trailrunning Chris van Beem

En dan het praktische… Eenmaal in de case kun je de telefoon gewoon gebruiken, ook in de stromende regen. Achter de rode knop onderin zit de aan-knop en het touchscreen scherm werkt perfect. Ik heb goed kunnen bellen met de gesloten case. De microfoon en de luidspreker zitten onderaan de iPhone, dus…. als je beter geluid wilt kun je onderaan een klepje openen om de onderkant vrij te maken. Ook dit klepje is handig te bedienen en sluit hermetisch…

Optrix_7_WEB

En dan, de achterkant. Naast de de sluitklip zit een glazen extra lens voor de camera van de iPhone. Deze lens zorgt bij mij voor betere foto’s en filmkwaliteit. Wil je variëren, dan kun je creatief zijn met verschillende lenzen die je eenvoudig kunt omwisselen. Je ziet op de achterkant ook nog een plastic houder zitten… Ja,… ook hier een geweldige extra mogelijkheid. Hier past een stok in die je eenvoudig in lengte kunt stellen. Zo kun je de iPhone onder het lopen vastklikken en kun beter, minder schokkerig filmen.

Je kunt onder het lopen eenvoudig de case vastmaken aan de stok en vervolgens kun je de stok een simpele draai naar links uitschuiven in 4 delen wat een totale lengte van bijna een meter lang is. Het uiteinde heeft (net als bij poles) een zacht handvat voor prima grip.

Ik ben enthousiast. In de eerste plaats heb ik een prima oplossing gevonden voor het veilig en waterdicht opbergen van mijn iPhone. Daarbij kan ik de telefoon eenvoudig gebruiken voor het maken van foto’s en films. Verder kan ik onderweg telefoneren en kan ik achter de telefoon wat briefgeld en mijn ID-Kaart kwijt. Ik heb geen extra fototoestel meer nodig want de kwaliteit van de iPone camera is gewoon goed en met de extra lens zelfs nog beter. Of ik veel met de stok ga doen, dat weet ik nog niet… Hij is in ieder geval licht en klein en past makkelijk in mijn Racevest. Het delen van beeldmateriaal vind ik erg leuk om te doen… ik ben dan ook blij dat ik kennis heb gemaakt met de mogelijkheden van Optrix. Er zijn trouwens vele varianten. Meer informatie is te vinden op: www.optrix.nl

En ja, zo eigenwijs als ik ben…. Ik heb inderdaad mijn iPhone in de case op de grond gegooid (best hard…) en,… ja… ook natuurlijk als test onder de kraan gehouden..
Geen enkel probleem, dus dat geeft mij vertrouwen…

Optrix Trailrunning 1

De komende trails ga ik met dit product verder testen… Heb je zelf ervaringen met dit product? Deel ze onderaan,.. ik ben erg benieuwd of ik de enige enthousiaste trailrunner ben.

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account