fbpx

Review: UltrAspire MBS – Atom met Quark

Tijdens een trailtraining door de bossen heb ik de UltrAspire Atom in combinatie met de UltrAspire Quark getest. Het samenstellen van de belt gaat eenvoudig en het vastzetten ook. Ik neem twee muesli-repen, een jasje en mijn telefoon mee. Dit keer geen water.

Tijdens het lopen kun je eenvoudig de rits openen om je spullen te pakken. De dunne en soepele achterkant van de Quark zorgt ervoor dat hij prima rond je lijf zit. Verder geen bijzonderheden dan dat je de belt niet voelt onder het lopen, hij zit dus erg prettig.

Mijn jasje heb ik onderweg opgeborgen achter de rits. Dat is één manier. Bij terugkomst zag ik dat de Quark ook voorzien is van een open voorvak, waar je een jasje doorheen kan halen. Vervolgens kun je met de binders de jas aantrekken zodat deze goed vastzit.

De komende weken ga ik nog maar eens met deze combinatie lopen, vooralsnog is de Atom met de Quark mij prima bevallen!

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?