fbpx

Salomon XT WINGS 10+3 Vest M

Dit is mijn eerste rugzak. Deze heb ik gekocht in Chamonix bij de Marathon du Mont-Blanc. Het is een rugzak met waterzak van 2 liter. Hier zitten standaard geen bidonhouders bij, zoals bij de Salomon XT-Wings 5. Wel kun je aan de voorkant extra bidons monteren (dat heb ik geprobeert, maar nooit gedaan, het schudde mij te veel onder het lopen). Erg handig zijn de zakjes op je borst waar je voeding, je camera / telefoon goed kan opbergen. De achterkant heeft 2 ritsen. De bovenste rits voor de kleine spulletjes. Verder is er nog een grote rits, die je geheel rond los kan maken. Dan wordt de opbergruimten ineens 2x zo groot. Slim, zeker voor de wat langere tochten, waar je verplicht wat spullen mee moet nemen. De reden waarom ik deze minder gebruik dan de Salomon XT Wings 5 zit in het ontbreken van de bidonnen. Loop je met stokken, en wil je ze tijdelijk opbergen, geen probleem met deze rugzak. Overdwars kun je ze zelfs onder het lopen vastmaken. Handige verstelbare elastische lussen zorgen voor veel gemak. De tas is leeg uitermate ligt en is zeer goed vast te maken. Let goed op met het vullen van de zak, zorg ervoor dat er geen lucht bijzit. Anders hoor je de gehele weg geklots achter je… Een zeer complete rugzak van Salomon, waarmee je lekker kunt lopen…

Mijn oordeel: 8

 


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account