fbpx

Salomon XT-Wings 5

Salomon XT-Wings 5

Helemaal geweldig. Je kunt 2x 400ml flessen gebruiken, die je eenvoudig onder het lopen kunt gebruiken. Zelf gebruikt ik daarbij ook een 2 liter waterzak. Verder voldoende ruimte voor spullen en bij mij zit de rugzak zeer goed. Voor trails langer dan 25km, of tijdens warme dagen zie je mij niet zonder XT Wings 5 in de natuur.
Handig in combinatie met stokken en bij mij gewoon in de wasmachine, wel even in een kussensloop doen.

Er bestaan verschillende soorten Racevests, ben je gewend aan flessen, dan kan dit wel eens een goede rugzak zijn. De ruimte in het opbergvak is beperkt, maar genoeg om extra kleding en voeding mee te nemen. Er zitten geen vakjes aan de voorzijde, wil je direct bij je reepjes kunnen, dan zul je deze rugzak moeten uitbreiden met een zakje wat Salomon kan leveren. Die wordt dan door de riem om je middel gehaald, waardoor je toch wat extra opbergruimte aan de voorzijde heb.

Indien de beide flessen gevuld zijn vallen ze op je heup. Hierdoor heb je geen last onder het lopen.

Al met al een fijne rugzak, al moet je geen probleem hebben met het aansnoeren, je voelt de banden rond je middel. Dit heb je niet als je kiest voor een racevest.


 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account