fbpx

Unisex Salomon Xt Twin Belt

De Unisex Salomon Xt Twin Belt is een belt waarbij je 2 flessen op je heup draagt. De speciale Salomon flessen hebben ongeveer een inhoud van 400ml, waardoor je aardig wat water/sportdrank mee kunt nemen. Tussen de flessen zit een afsluitbaar zakje voor je waardevolle spullen. Aan de voorzijde zit aan de riem een zakje waar je wat voeding of een fototoestel kunt opbergen.

Je kunt de riem goed stellen. Bij gevulde flessen en wat extra spullen heb je al gauw 1kg om je middel. Salomon heeft ademend materiaal gebruikt op dat gedeelte wat op je rug zit. Onder het lopen blijft dit niet zweet vrij.

Handig zijn de flessen van Salomon. Die zijn makkelijk los te draaien en daardoor onderweg eenvoudig bij te vullen. Achterop zit nog een los zakje, waar je het afval van bijvoorbeeld je reepjes kunt opbergen tijdens je run. Verder kun je met het koort op de achterzijde een windjasje vastmaken.

Al met al een complete belt van Salomon, die zowel door vrouwen als mannen gebruikt wordt.


Het is wel handig om naast de rugzak ook met een belt te kunnen lopen. Soms zijn de afstanden net te lang om niet te drinken, maar te kort om een hele rugzak mee te nemen. Dus, met 2x 400ml en voldoende ruimte tussen de flesjes voor wat extra bagage, musli-repen of zoiets. Verder is het voorzakje aan de belt zelf ook erg handig. Daar past mijn telefoon makkelijk in. Belangrijk voor de belt is de fit. Bij mij kan ik de belt goed vastsnoeren. En, eenmaal op je maat ingesteld zal hij ook niet uitrekken, hij blijft ook bij de volgende run hetzelfde goed zitten. En, zo de wasmachine in, dan wel zonder de flessen natuurlijk.


 

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account