fbpx

Trailrunning in Lommel

Vandaag weer een leuke dag gehad, ik heb zelf weer eens een prachtige trail kunnen lopen in Lommel. Samen met Mildred hebben we de route voor as. woensdagavond verkend. Eerder deze dagen heb ik natuurlijk de vele vrienden in Chamonix gevolgd bij de PTL, TDS, CCC en de UTMB. Allemaal kanjers en vele hebben de loei-zware tocht volbracht. Toch leuk met die LIVE Tracking mogelijkheden. Je ziet de tijden en de plek waar de deelnemers zich bevinden en op Facebook zie je dat velen de trailers aan het volgen zijn… en,… dan is het extra leuk als het verlossende bericht verschijnt dat ze binnen zijn gekomen.

De Lommel Trail

Rond 13:00u. had ik met Mildred bij De Lossing in Lommel afgesproken. De plek waar we op woensdag verzamelen en na afloop een heerlijk Belgisch biertje kunnen drinken. De dag was goed, heerlijk loop weer. Mildred had gisteren samen met Ingrid een 35km afgelegd in de buurt van Wageningen. Ik ging dus met een gerust gevoel richting Lommel, Mildred zou wel afgemat zijn na gisteren… Goed, verkeerde inschatting. Deze dame vloog nog net zo hard over de paden als anders en, ik in volle draf er achteraan. Een goede training voor mij dus. Af en toe overleg bij verschillende kruispunten. ‘We kunnen zo, of zo maar, daarheen kan ook’, aldus Mildred. En ja, ik begreep wat ze bedoelde. Wat is dit gebied toch uitgestrekt mooi. Zoveel keus, zoveel mooie paden. Uiteindelijk hebben we (heeft Mildred) een mooie route van 18km gemaakt. In het tempo van Mildred inclusief enkele stops hebben we bijna 2 uur gelopen, dus…. Het belooft wat komende woensdag.

Wat kunnen we verwachten woensdag?

Mildred Lommel - Trailrunning Nederland

Dit keer bieden we met de training wat meer mogelijkheden voor de deelnemers. We hebben 3 lussen samengesteld die in totaal 18km lang zijn. Maar, we passeren 3 keer de brug over het kanaal. Dit doen we na 4-5km, opnieuw na 12km en vervolgens rond de 17,5km. Dit betekent dat tijdens deze training ook deelnemers die minder lang willen/kunnen hardlopen kunnen kennismaken met de sfeer en de trails. Vanaf de brug is het een paar honderd meter langs het kanaal terug naar De Lossing, daar waar we gestart zijn. Dus, voor iedereen dit keer een mogelijkheid.

We hebben vele mooie single tracks, zandpaden, bospaden en dennepaden gelopen. Na ongeveer 70 minuten lopen kwamen we bij de laatste lus. Dit gedeelte van de trail zal op woensdag in de schemer of zelfs donker gelopen worden. Dus, ja… de hoofdlampen kunnen dan uit de tas en we hebben toch een korte maar leuke Nighttrail te lopen tijdens de training.. En o ja, in het tweede gedeelte (tussen de 5 en 11km) hebben we nog een verrassing voor de deelnemers.

Mildred Lommel 01-09-2013 Trailrunning Nederland

Ik weet wat ons te wachten staat op woensdag. Ik zie er naar uit…. Naar het verzamelen voor de trail (wie zijn er allemaal, de kennismaking). Naar de reacties en de gezelligheid tijdens de trail en, .. naar het napraten bij De Lossing.

Natuurlijk volgt er een verslag en, wellicht tot woensdagavond… Aanmelden kan nog steeds of zorg dat je uiterlijk om 18:45u. bij De Lossing in Lommel bent.

Tot de volgende keer.

Chris
chris@trail-running.nl


Informatie: 04-09-2013 Trailrunning Training in Lommel


Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?