fbpx

Het “LIGHTSPEED TEE” shirt

Op het moment zijn we verschillende kleidingstukken van het merk Houdini aan het testen. Wat shorts, t-shirts en windjacks…. Houdini heeft ons verrast… Hieronder het Shirt ‘De Lightspeed Tee – Blue’, wat we gebruiken…

Marek Vis

Sinds twee maanden ben ik in het bezit van het “LIGHTSPEED TEE” shirt van Houdini.
Ik heb het shirt gebruikt onder verschillende weersomstandigheden en trails tussen de 10 en 65km.

Eigenlijk kan ik er een hele korte en duidelijke review van maken. Het shirt zit namelijk Fantastisch. Ik heb op geen enkele manier last van het shirt. Het knelt niet, het zit niet los, het weegt bijna niets, het voelt koel aan bij warm weer, het voelt comfortabel aan bij koeler weer.

Samenvattend: Het is mijn favoriete shirt!

Sportieve groet,

Marek
marek@www.trail-running.eu

Chris van Beem

Marek de rode, ik de blauwe (als afgebeeld hierboven).
Zelf kende ik het merk niet, op zich best bijzonder. Houdini is een Zweeds merk. Het materiaal wordt samengesteld door een enthousiast team. Mijn eerste indruk… ‘Wat een heerlijk shirt’. Het is zacht, soepel, zit prettig aan het bovenlijf.

Onder het lopen geen ongemakken en de stof ventileert het zweet en is na een regenbui snel droog. Een shirt is een shirt, maar deze uitvoering van Houdini heeft me toch verbaast. Geen compressie gewoon soepele zachte materialen die nergens schuren.

Net als bij Marek ben ik blij met dit shirt. En,… ik ben erg benieuwd welke producten er nog meer gaan verschijnen. Ik hou Houdini goed in de gaten… Ben benieuwd wanneer meer trailrunners ervaringen gaan delen. Mijn bevindingen zijn in ieder geval ook zeer positief.

Chris
chris@www.trail-running.eu

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?