fbpx

Zondag 20km trailrunning regio Geldrop

Van de week kreeg ik een e-mailje van Tomas Dankers of er bijzonderheden waren bij de GPX Route ‘Trail regio Geldrop (20km) die op de website staat. Leuk,… Thomas gaat morgen samen met een vriend de route lopen. Ik heb besloten om mee te gaan. Geen reistijden, zo vanuit de voordeur een paar honderd meter hobbelen om aan de trail te beginnen. Ik ken de heren nog niet persoonlijk, maar daar komt morgen verandering in. Ik denk niet dat ik de route in mijn horloge ga zetten, nee,… Tomas mag voor lopen… ik wordt dus voorgelopen over mijn eigen route… leuk!

Kustmarathon Zeeland

Volgende week kan ik weer naar Zeeland voor de Kustmarathon. Ik ben benieuwd hoeveel trailrunners ik dit jaar tegenkom. Het is een prachtige zware natuurmarathon die een unieke sfeer heeft. Op dit moment zit ik in een lekkere rustperiode. Ik loop door de week niet en ga morgen ontspannen 20km over de paden. Misschien nog een keertje op woensdag in de avond door de bossen, maar dat is het,… meer niet.

Kalender 2015

Met Maarten en Marek zijn we (net als vele andere trailrunners) onze planning voor het komende jaar aan het samenstellen. Niet eenvoudig, zeg maar gerust erg moeilijk. Wat een trails, wat een uitdagingen en veel te weinig momenten in een seizoen om alle trails in 1 jaar te lopen. Natuurlijk zijn we druk bezig om de Trailrunning Kalender aan te passen met nieuwe data en vele nieuwe trails voor 2015. Ook dit helpt niet erg om een keuze te maken. Verder gaan we een paar bijzondere uitdagingen aan. Self-Supporting nieuwe dingen doen in prachtige stukken natuur. Creatief met trails, met tijd en met prachtige routes in o.a. de Ardennen. We zullen zien…

Trouwens, morgen rond 9:30-9:45u. vertrekken we vanuit Geldrop… de details staan bij de GPX route. Nog geen plannen voor morgen, je bent van harte welkom. Laat even wat weten, dan wachten we op je.

Tot de volgende keer.

Chris van Beem
chris@www.trail-running.eu

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

or    

Gegevens vergeten?

or

Create Account