fbpx

Trailrunning in Frankrijk

Bij het plannen van trails hoort het uitzoeken van de mogelijke trails…. Zucht,.. wat zijn er nog veel trails die ik wil lopen…. Mijn ‘Bucket-list’ neemt de vorm aan van een ‘Container-list’. Ik ben nogal aan het rondkijken en trails aan het verzamelen voor de kalender. En dan kom ik echt pareltjes tegen. Waar ik anderen weinig over hoor zijn de vele mooie trails in Engeland… Die wil ik de komende jaren zeker eens gaan ervaren. Dan de Skandinavische landen, wat een natuur. Een paar jaar vrij nemen? Nog geen optie,… dan maar een leuke strakke planning voor het komende seizoen vastzetten,… en de eerste echte uitdaging staat vast, de FESTA TRAIL in Frankrijk…

Samen naar een buitenlandse TRAIL

Al vaker ben ik naar het buitenland gegaan voor een (ultra)trail. Best vaak eigenlijk. Het maakte me niet uit of ik samen kon reizen want, daar…. op de trail-locatie ontmoette ik altijd andere trailrunners, die ik nu nog regelmatig spreek. Dit keer is het anders. Samen met Marek en Maarten hebben we een planning gemaakt. Met een groep naar een trail… en ik moet zeggen, dat vind ik geweldig. Onze planning is nog niet helemaal rond, maar ons eerste doel wordt de 120km van de Festa Trail in SAINT MATHIEU DE TREVIERS in Frankrijk. Met de Festa Trail als nieuwe Partner ontstaan er leuke dingen. We gaan kijken hoe gaaf het daar is en we zullen terugkomen met nieuwe mogelijkheden voor Nederlandse trailrunners die daar met onze groep naartoe kunnen. Met afstanden als 120-73-42-18–12km is er voor iedereen een mogelijke afstand. Zelf heb ik nog niet eerder in dat gebied (ultra)trail gelopen, ik ben dan ook erg benieuwd. We ploffen daar neer in een gezellige accommodatie waar we een Nederlandse dame kennen. Nog geen plannen voor 15-16-17 mei 2015, zin in een paar leuke dagen in het teken van trailrunning? Stuur maar een bericht, dan kunnen we elkaar aanmoedigen…
Festa Trail 2015

De trainingen weer oppakken

Het is toch al weer even geleden maar nu ontkom ik er helemaal niet meer aan. Ik kijk graag om me heen onder het trail runnen,… maar dat is lastig als het al rond etenstijd donker is. Dus, ik heb me voorgenomen de komende week een paar keer er op uit te trekken in de regio Geldrop. Eens het MTB pad rondje Mierlo, een keer koffie drinken bijParamount Fitness bij Leon en Helene in Waalre en weer terug. Aankomende zaterdagochtend komen Marek en Maarten hier naar Geldrop… Ze willen 50km door mijn trainingsgebied crossen,… nou, dat kan geregeld worden. We gaan 2 lussen lopen,… dus. Ons 2e rondje van ongeveer 20-25km starten we om 11:00u. vanaf de parkeerplaats bij Zwembad de Smelen in Geldrop. Als je de hele 50km meewil zul je om 8:00u. op dezelfde plek aanwezig moeten zijn. Missie: Geen asfalt en veel single tracks… Moet kunnen!

Tot de volgende keer,…

Chris van Beem
chris@www.trail-running.eu

Neem contact op

Verzenden..

© 2019 Trailrunning Europe - All rights reserved - Terms & conditions

or

Log in met je login gegevens

Gegevens vergeten?